SPAGĂ la Serviciul Înmatriculări din Timiș

0
405

Rușine, Poliția Română!” SPAGĂ la Serviciul Înmatriculări din Timiș

 

Sub devizaSiguranță și încredere”, PolițiaRomâne rupe șpăgile la înmatriculareamașinilor.

De la o zi la alta, oamenii legii, mai exact întreaga structură a poliției se face de râs. Dupăce în urmă cu o zi toată presa relata știrea încare un bărbat este bătut de față cu polițiștiitrimiși îl apere, astăzi mass-media arată cu jenă degetul cătremilițienii” de la Timiș care luau mită sume cuprinse între 20 și 100 de lei.

 

Zece polițiști de la Rutieră din Timiș au fostreținuți pentru luat mită. Unde ascundeaubanii? Bănuții erau pitiți în dosarele de la Serviciul de Permise și Înmatriculări Timiș.

Pe lângă audierile de la Parchet, au fostdescinderi la Serviciul de Înmatriculări, de undes-au ridicat probe într-un dosar cu un prejudiciuestimat la 100.000 de lei, anunșă Digi 24.

Magistrații au primit informații la Serviciul de Înmatriculări Timiș angajații iau șpagă ca închidă ochii în fața celor care veneau obținăacte fără programare.

Conform rechizitoriului, în perioada ianuariemai 2021, peste 380 de persoane au dat mită înastfel de situații.

Activitatea de la înmatriculări, blocată

Din cauza anchetei, activitatea de la Înmatriculări este blocată. „În prezent, activitatea de la înmatriculări este închisă, noisperăm ca în cel mai scurt timp reluămactivitatea poate chiar mâine”, a declarat DinuLeiba, șef al Serviciului de Înmatriculări Timiș.