Ruladă de pui cu legume

0
53995

Cum se prepară?

  • 1

    Se dezosează pieptul de pui și se bate cu ciocanul de șniţele. Se asezonează cu Delikat Găină.

  • 2

    Se dezgheaţă spanacul și se scurge de excesul de apă. Se întinde un strat de spanac pe pieptul de pui apoi se alternează cu ardei și un morcov (care se fierb separat sau se pun pentru 10 minute la steamer).

  • 3

    Se rulează în folie de aluminiu având grijă să fie foarte bine strâns la capete. Se pun ruladele într-un vas cu apă clocotită și se fierb la foc iute pentru 10 minute. Se lasă să se răcorească puţin, iar apoi se îndepărtează folia de aluminiu.

  • 4

    Morcovul se taie feliuţe, iar broccoliul se desface buchețele și se pune la steamer pentru 10 minute. Broccoliul se pune deasupra fiindcă se face mai repede.

  • 5

    Cu un cuţit bine ascuţit se taie rulada feliuţe și se servește alături de garnitura de morcov și broccoli. Se decorează cu pătrunjel verde.

  • Ingrediente

    • Piept de pui- 1/2 kg
    • Broccoli- 300 g
    • Morcov- 300 g
    • Spanac- 100 g
    • Ardei gras roşu- 1 buc.
    • Sare
    • Piper
    • Delikat Găină, bază pentru mâncăruri- după gust