Umilinta generatiei de aur

0
816

Regele” Hagi, umilit de FRF pe Arena Națională! Generația de Aur, trimisă în tribuna aII-a să vadă meciul Austria – Macedonia de Nord

 

Răzvan Burleanu, președintele FederațieiRomâne de Fotbal, a vrut să arate cine e Boss-ul în fotbal și i-a trimis pe Gică Hagi, GicăPopescu și Dorinel Munteanu în tribuna a doua, în schimb ce alte nume care nu există în sportulromânesc au fost cocoțate la tribuna oficială.

Nu or fi având ele nume în sport, dar când spuiOrban, președintele Camerei Deputaților, Nicușor Dan ( fără peruca aia imensă pe cap), primarul Capitalei sau Anca Dragu, președinteleSenatului parcă ți-e rușine să îi trimiți în tribunaa doua lângă cele mai mari nume ale fotbaluluiromânesc. Mai ales că erau îmbrăcate încostume de mii de euro. Am o reținere la Nicușor. Cred că s-a îmbrăcat cu ce a găsit princasă.

Aaaa…stați că am uitat. La tribuna oficială, adică la VIP, că marii fotbaluști nu erau VIP-uri, a fost agățat și Crin Bologa, procurer-șef DNA. Trăiți!

Potrivit GSP, cel mai mare fotbalist pe care l-a avut România, Gică Hagi, trimis de neaBurleanu în tribuna a doua, a susținut că nu a contat locul unde a fost repartizat, ci s-a bucuratde meciul care a fost unul foarte bune.

De cealaltă parte, Gică Popescu, stâlpul de bază al Generației de Aur și fostul căpitan al Barcelonei a declarat că pe orice stadion de la acest EURO, dacă ar fi fost invitat, ar fi primitloc la tribuna oficială.

Deci, Burlene, încă o dată ai demonstrate căești priceput. La fel cum ești și la cârmafederației pe care o conduci extrem de prost, dovadă sunt rezultatele echipei naționale șifaptul că stăm acasă, nu noi, că noi oricumstăteam, ci echipa României care se uită la adevărații fotbaliști din fața televizoarelor.

Hai, România!