O VESTE EXCEPTIONALA TRECUTA CU VEDEREA DE CONDUCEREA ROMANIEI.

0
78216

Anton Lixandroiu, cetatean american si roman a obtinut dupa ani de procese , ca Ungaria sa-si ceara scuze pentru HOLOCAUSTUL savarsit asupra romanilor din Transilvania ca urmare a Dictatului de la Viena.

Interesant este ca cei de la Bruxelles au spus initial ca ” nu pot lua in considerare cele 2100 de probe trimise Tribunalului International, dat fiind ca aceste crime s-au petrecut inainte de infiintarea acestui tribunal”

Dupa acest raspuns imbecil si aiuritor ,Anton Lixandroiu s-a adresat O.N.U, cerand ca toti criminalii judecati la sfarsitul celui de al 2-lea Razboi Mondial ,inclusiv Hitler ,Mussolini ,Horty sa fie reabilitati ,deoarece acestia au facut crime inainte de infiintarea Tribunalului International.

Raspunsul si rezultatul bomba a fost ca: UNGARIA A CERUT IERTARE IN PLENUL O.N.U , PENTRU HOLOCAUSTUL DIN NORDUL ARDEALULUI.

O premiera !

In Romania ,stirea a fost lasata deoparte ,sa nu supere U.D.M.R-ul ,sa nu deranjeze stabilitatea unei guvernari maiestre si dolce far niente printr-o presa asertvita si obedienta FELICITARI ANTON LIXANDROIU !

Gigi P.