Florentin Corbuleanu, soldatul disciplinat, de care primarul Robert Negoiță, urmărit penal de DNA, nu se poate debarasa și îl unge șef la Salubrizare sector 3

0
9655

Da, da, exact cum auziți, așa este! Ca-n armată, soldatul este obligat să își asculte superiorul, nu? Fie că ”șeful” e fruntaș, caporal, plutonier major sau, în cazul de față, primar. Și nu orice primar, ci Robert Negoiță, edilul Sectorului 3, proaspăt urmărit penal de DNA pentru abuz în serviciu.

Din capul locului, trebuie spus că nimeni nu are ceva personal cu acest primar al Sectorului 3, însă lumea trebuie să fie informată corect și să știe ce fel de persoană este omul care  a fost pus de locuitorii acestei urben în confortabilul și bănosul scaun de primar.

Deci, ce se încearcă, ca să fie clar pentru toată lumea?

Potrivit unor surse din anturajul lui Robert Negoiță, se dorește acapararea și constituirea unui grup infracțional la nivelul Sectorului 3 al Municipiului București, în cadrul Direcției Salubrizare și Deszăpezire Sector 3.

Omul care se va ocupa de acest lucru, potrivit sursei mai sus menționate, este celebrul Florentin Corbuleanu, cel care, în ultimii 13 ani, s-a plimbat de la director general ADP S3, la Președinte de Consiliu de Administrație Administrare Active Sector 3. Din fericire pentru edilul de la 3, acesta este exact omul care execută toate ordinele date de primarul urmărit penal de DNA. După cum se știe, orice lucru executat cum trebuie duce la recompense frumoase și cu acces la afaceri bănoase, bineînțeles, din bani publici.

Mai jos câteva informații de care presa din România a tot scris:

  • Poate dl Corbuleanu sa ne explice combinatia cu dl Nitu Mihai, fost presedinte de Consiliu de administratie de la Salubrizare de 4 (patru) milioane de lei pe o nota contabila prin care s-au platit servicii de defrisare pe un teren…inutil? Sau poate il vor intreba domnii de la DNA?
  • Peste 20 de milioane de euro, aşa cum am prezentat ieri (N.R – cotidianul.ro), în schema de crimă organizată, s-au sifonat din bugetul primăriei sectorului 3 pe amenajările spaţiilor verzi, printr-o suveică de firme controlată de omul de casă al primarului, Florentin Corbuleanu, directorul ADP sector 3.
  • Pentru că banii se cimentau în jardiniere de beton, Societatea Ara Marab Construct Srl, administrată de Florin Mihăilă, a primit de la Florentin Corbuleanu diverse lucrări de amenajare florală şi de montat sisteme de irigaţii, dar pentru că nu era un cotizant serios, relaţia contractuală nu a fost de lungă durată. Şi aşa Mihăilă nu s-a lăsat până nu a ajus la barosan, pe care l-ar fi uns, prin frate la încheietorile de conturi. Sinel Anton, patronul AZOCHIM SRL, prieten de familie cu Florentin Corbuleanu, plătea mese grele la un restaurant din Calea Dudeşti, pentru a-şi lua mai rapid banii. Merită ştiut că toate firmele subcontractoare se subcontractau unele pe altele, astfel ca urma banilor să dispară. Caz tipic de spălare de bani. Numai că înregistrările de la Monza duc spre barosanul grupului, acolo unde directorul ADP, Florentin Corbuleanu, a făcut imprudenţa de a scrie cifra de 200.000 de lei, pe care i-ar fi dat şpagă direct lui Negoiţă. Faza e în memoria hard-ului. Nu poate fi ştearsă. Faptele, ca şi probele încriminează. Nu şterg memoria.” scria cotidianul.ro
  • Corbuleanu Florentin – directorul ADP – a executat, fara baza juridica, lucrari pe domeniul public, proprietate de stat supusa autoritatii CGMB, sursa facebook-societatea civila sector 3.