Felicitari Lucica

0
400

Domnul Lucian Bode termină o facultate de ingineri în 1998 la Oradea. Este șomer până în 2000 când devine, brusc, nu numai consilier local la 26 de ani la Valcău de Jos, dar și șef de serviciu vânzări la o fostă firmă de stat din Oradea, la numai 4 ore de condus dus întors de localitatea unde este consilier. Din 2001 devine un mic șefuț la partid, lucru care, desigur, nu are nicio legătură cu o slujbă la Electrica, firma aia deloc căpușată politic, de data asta la Zalău.

Minunea apare după 2004, când partidul lui, PD, vine la putere. Din 2005, conform CV-ului, domnul Bode este cât se poate de stânga ca șef de sindicat la o instituție de stat, șef de partid de dreapta la guvernare pe județ (Sălaj), consilier județean de dreapta și om cinstit Șef al Serviciului de Exploatare la Electrica.

Mai clar, dacă erai un angajat nemulțumit de șeful tău de la Electrica, te duceai la șeful de sindicat, care se ducea la consilierul județean responsabil, care ridica problema la șeful de partid de la guvernare, care rezolva totul pentru că toți erau aceeași persoană că doar trăim în absurdistan.

Din 2008, omul-minune-patru-în-unu devine deputat. Cum are ambiții de ministru, face și el, slugarnic și necesar, cursurile lui Oprea, cursurile Institutului Diplomatic Român și, în timpul liber, că doar e deputat la București, face și un master în managementul securității în drum spre casă, la Cluj.

La momentul în care a ajuns în parlament, domnul Bode, liberal, era dator vândut la bănci 66.000 de franci elvețieni și avea un apartament de 55 de metri pătrați în Zalău și nu lucrase, conform CV-ului său, o oră în privat. În mod așteptat, devine în 2012 Ministrul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri în țara lui pește și a USL-ului.

Face și un doctorat la Cluj în perioada în care era ministru. În mod ciudat nici o biografie sau CV al domnului Bode NU INCLUDE doctoratul făcut la Cluj pe securitate energetică. Asta dacă vă întrebați de ce Câmpeanu, sfântul securicității, protejatorul de doctorate, șef peste liberalii de la ProRomânia este acum ministrul Educației.

Din nou, logic, când partidul lui revine la putere, inginerul de la Electrica, fost șef de sindicat, obsedat de securicitate, devine în guvernul Orban Ministru al Transporturilor, căci doar are absolut zero calificări sau experiență în domeniu. Acușica este ministru la MAI și mare, mare reformist liberal alături de Cîțu, Alinuța și Papagalache.

#haisictirPNL

sursa facebook