Val de plangeri penale la firma Consiliului local sector 3 (pe persoana fizica)

0
3427

Spre a nu il lasa singur cu dosare penale pe Dl Primar sector 3 si anume Robert Sorin Negoita, presedintele consiliului de administratie al SD 3 Salubritate si Deszapezire S3 si anume Tov. Corbuleanu Florentin si-a facut rost atat el cat si intreg consiliul de administratie al societatii mai sus mentionate de niscaiva plangeri penale ( bine fiind vorba intre noi…consiliul de administratie voteaza ce zice Corbuleanu….sa vedem daca si la „pedeapsa” ii va tine Corbuleanu in spate).

Sa exemplificam cateva spre a lamuri cititorul:

Dl Corbuleanu Florentin mare Presedinte de consiliu de administratie la SD 3 Salubritate si Deszapezire S3 la intoarcerea din concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap pana la varsta de trei ani….muta angajata de pe postul pe care era la intrarea in C.I.C. si pe care revenise ..la un punct de lucru ….”ca asa dispun eu” ce sa zicem…cand iti iei firma propietate personala iar consiliul de local sector 3 sunt doar niste „unii” care executa de frica….faci ce doresti ca nu raspunzi, asa ca dosar penal 12131/P/2022.

Si mai frumos…domnia sa care este obisnuit cu functii la stat la SD 3 Salubritate si Deszapezire S3 si la Infrastructura sector 5 ” nu recunoaste ” un sindicat reprezentativ la nivel de unitate ….acum nu ne pricepem prea tare la materia Drept dar…recunoasterea unui sindicat si reprezentativitatea acestuia NUMAI INSTANTA COMPETENTA POATE ACORDA PERSONALITATE JURIDICA (recunoaste),angajatorul doar ia act de infiintarea sindicatului si mai ales ca este reprezentativ la nivel de unitate…nu poate face mai nimic fara a il consulta …bine nu este cazul aici si de aceea…dosar penal 613/P/2023  la acest dosar sa nu se simta singur si parasit de cei apropiati, si membrii consiliului de administratie al societatii de salubrizare si anume:

NICOLESCU ADRIAN IONUT, GRIGORAS ANDREI, HUMA SILVIU, PANTAZICA ELENA, CONSTANTIN DRAGOS, FENISER CEZAR, CRETU MIHAELA, MIREA ANGELA, COJOCARU ANDREEA, RADUCEA LILIANA, MORTICI ADRIANA, BANICA ANTONELA

au prins un loc in aceasta plangere penala pentru ….o sa afle cand o sa ii cheme la scris domnul politist si atunci sa vedem daca isi permit sa sustina ca tot ce au semnat a fost doar emanatia propiei vointe.

Sa vedem dintre cititorii nostrii cati au studi juridice si pot explica: ” un articol din Legea Dialogului Social, a abrogat tacit un articol din Codul Munci” asa a scris intr-o intampinare o stimabila doamna avocat angajata de Dl Tov. Corbuleanu .Nu stiu unde a facut studiile dar vreau si eu ca trag concluzia ca era mare amuzament.

In conceptia Tov.Corbuleanu si gasti lui daca dai afara conducerea sindicatului …NU MAI EXISTA SINDICAT…spre surprinderea lor..SINDICATUL VA EXISTA SI DUPA ABUZURILE SAVARSITE CU BUNA STIINTA DE CATRE CONDUCERE. Dar o vorba din batrani spune :” cand esti….de mic, cand esti mare doar te joci”.As ca a dat afara presedintele de sindicat si toti trei vicepresedinti.

MARE PROBLEMA CA IN EVENTUALITATEA UNOR DESPAGUBIRI VOR PLATI TOT CETATENI DIN SECTORUL 3 SI NU INDIVIDUAL CEI CE AU GRESIT DIN BUZUNARUL LOR .

P.S. Domnul Corbuleanu are o mana de mama mama mare manager de viitor:

S.C. SMARTGREEN CONSTRUCTII C.U.I. 37793754   RADIATA  Motiv radiere: schimbare sediu în alt judet; Dată radiere: 21.12.2021;Nr. de înmatriculare nou în registrul comerţului: J40/22314/2021 ( s-a mutat in alt judet ca …)

 

BLUE MOON CLUB SRL
J40/290/1999
ROONRC.J40/290/1999
11445896

Bucureşti Sectorul 1, B-dul Magheru, Nr. 1-3, Etaj 2

– dizolvare de drept, cf art.30 din Legea nr. 359/2004

 

ADMINISTRARE ACTIVE SECTOR 3 SRL IN INSOLVENTA 
J40/14752/2012
ROONRC.J40/14752/2012
31012790

Bucureşti Sectorul 3, Calea VITAN, Nr. 242, Etaj 1