Știri pe surse – un site toxic site ce otrăvește zilnic nu doar jurnalismul românesc ci întreaga societate

0
1226

Suntem datori să atragem atenția opiniei publice despre ultimele „sondaje” care au apărut pe site-ul știri pe surse.

Cred că de acum toți ne-am prins cum se fac sondajele de opinie ale lui Iosif Buble respectiv CURS, facem repede un tabel vedem cine a dat mai mult și pe ăla îl punem primul.

Cât de penibil poți să fii și câți bani poți să iei, de la partide,  domnule Iosif Buble să îți bați joc de români?

La o analiză, de bun simț, ale numelor specificate în acel sondaj, în care aparent bucureștenii și-au dat cu părerea în cine au încredere, reiese foarte clar că Buble și-a luat o căruță de bani și că acel sondaj nu reprezintă realitatea din capitală.

În condițiile în care prețurile au crescut și cu 400%, economia este la pământ, salariile au rămas la fel, pandemia prin care am trecut ne-a închis în case pentru aproape 2 ani, iar acum când te duci la cumpărături iei 3-4 produse și lași 100 de lei, pe puțin, la casă și tu vii Buble și ne spui că oamenii au încredere în Rafila, Ciolacu și Ciucă?

Adică exact ăia care ne-au izolat în case și au făcut prețurile să explodeze? Din cauza cărora plătim dublu la benzină și de 3-4 ori mai mult la facturi?

Unde este Koveși în acel sondaj? A ajuns procuror european și a uitat să îl plătească pe Buble drept pentru care nu mai apare în sondaj?

Dragnea cu 2% ? Da este adevărat că nu a mai avut apariții publice dar asta nu înseamnă că oamenii au uitat că Dragnea a mărit salariile, Dragnea a redus TVA la alimentele de baza iar facturile la utilități reflectau realitatea și nu erau umflate artificial.

 

Statistica reală din teren arată astfel:

De asemeni nu trebuie să uităm ceea ce toată presa știe despre Buble și site-ul lui de știri: „Știri pe surse este una dintre cele mai toxice afaceri de presă din România. Un bastion inexpugnabil al anti-jurnalismului, site-ul patronat de Iosif Buble există în baza unui singur principiu: oricine dă ceea ce este de dat poate beneficia de propriul colțișor online de propagandă.

Acest site otrăvește zilnic nu doar jurnalismul românesc – ci, în sens mai larg, societatea în ansamblul ei. Înțelegerea și raportarea românilor la evenimente de interes public sunt subminate constant de însăilările publicate de platforma media.

Să împachetezi și să vinzi ca știri informații nu doar neverificate, ci pur și simplu deghizate mincinos ca fiind jurnalistice, când de fapt ele sunt intoxicări politice, ar trebui să fie un act ilegal într-o societate democratică. Deocamdată, în țara românilor nu e.” scrie dela0.ro