Exportăm recoltele la preț de nimic, în timp ce românii mor de foame!

0
509

”Președintele Asociației Fermierilor din România confirmă dezastrul: “Recoltele bune din acest an nu vor ajuta foarte mult economia autohtonă, pentru că mare parte din materia primă pleacă la export, iar bugetul pierde din această cauză miliarde de euro”!

E motivul pentru care găsim în magazinele marilor lanțuri comerciale mâncare proastă și plină de aditivi, la prețuri umflate. Totul, cu binecuvântarea Alianței Rușinii PSD-PNL, care ne vinde nu doar resursele, ci și sănătatea.

Un lucru e clar, dragi români: Alianța Pentru Patrie este singurul partid care ține cu producătorii locali! Prin programul APP, fermierii vor beneficia de sprijin, vor deveni mai competitivi, iar românii vor avea pe masă alimente sănătoase, românești. Vom continua ce am început în 2016, pentru salvarea economiei locale!”, scrie pe pagina sa de socializare Liviu Dragnea.

Mai mult decât atât, cunoscutul politician Codrin Ștefănescu răspunde în comentarii la postarea lui Liviu Dragnea că singurul partid care poate să aducă speranță în rândul românilor este Alianța Pentru Patrie.