„Dragnea, trădat de pesediștii de azi de frică să nu își piardă ciolanul”-Codrin Stefanescu

0
5118
Mā întreb câteodată dacă știți câți l-au trādat. Am sā vā spun acum. Aproape toți! Toți cei care-i datoreazā funcțiile, pozițiile publice, carierele. Oameni pe care i-a promovat cu încredere, pentru care s-a bātut cu alții, cārora le-a oferit o șansā! Începând cu Ciolacu și terminând cu Neacșu, toți s-au dovedit lipsiți de caracter, trădători. Parlamentari, miniștri, secretari de stat, șefi de organizații județene, europarlamentari, toți mici la suflete, fricoși și vânzātori. Insecte, șerpi veninoși, papagali ridicoli.
Insā nu l-au trādat oamenii! Mulți dintre ei ni s-au alāturat in partidul românesc #AliantaPentruPatrie! Mulți români sperā, cred cu tārie, vor sā ne recuperām țara din mâinile āstora! Iar curajul lor este de admirat.
Viitorul este al nostru, vor, nu vor! Iar in viitor, Liviu o sā fie mult mai atent la oamenii ce vor fi promovați! Eu sunt lângā el permanent, am fost lângā el in momente cumplite și voi veghea de asemenea. Asta vā promit tuturor!
P.S.   DEFINITIA TRADARII-DEX on line (aviz tov. Ciolacu si Tov. Neacsu)
TRĂDÁ, trădez, vb. I. 1. Tranz. A înșela în mod voit și perfid încrederea cuiva, săvârșind acte care îi sunt potrivnice, pactizând cu dușmanul etc. ♦ A fi neloial față de cineva sau de ceva. ♦ A se abate de la o linie de conduită, a dovedi inconsecvență față de o acțiune, de o idee etc.