Dacă ești prost stai acasă, asta i-a transmis Codrin Ștefănescu lui Marcel Ciolacu dar mai diplomat

0
2551

Codrin Ștefănescu – secretarul general al APP a transmis o Scrisoare deschisă președintelui PSD, Marcel Ciolacu, după ce acesta din urmă l-a cooptat în echipa de guvernare pe „celebrul” Petre Daia – „Oaia este o statuie”.

Ceea ce nu reușește Ciolacu să înțeleagă, probabil pentru că nu are capacitatea necesară, este că Daia a fost doar un simplu executant al programului de guvernare făcut de Dragnea, iar fără un creier care să îi spună ce are de făcut Daia nu va fi în stare de nimic.

𝐒𝐜𝐫𝐢𝐬𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐞𝐥 𝐂𝐢𝐨𝐥𝐚𝐜𝐮
Ți-am urmărit cu atenție conferința de presă în care ai anunțat nominalizarea lui Petre Daea la Ministerul Agriculturii.
Pe lângă greșelile tale gramaticale, greutatea exprimării în spațiul public și bâlbâielile care deja te caracterizează, am aflat că te consideri un patriot și că încerci să copiezi mesajul A.P.P. Prin urmare îți spun public câteva întrebări:
1. Când vei explica public rolul tău în ”debarcarea” ministrului Chesnoiu, de la agricultură?
2. Când vei explica public rolul pe care l-a avut Petre Daea în ”debarcarea” ministrului Chesnoiu, de la agricultură?
3. Când vei explica public motivul pentru care l-ai aruncat pe Chesnoiu în ”gura leilor”, și motivul pentru care ai dat ordin parlamentarilor P.S.D. să voteze ridicarea imunității parlamentare a colegului lor, Chesnoiu?
4. Când vei explica public dacă exprimarea ta ”înlocuitorul în acest moment”, cu referire la Petre Daia, înlocuitorul lui Chesnoiu, înseamnă că la ordinul cuiva, sau în planul gândit de tine, vei proceda la fel și cu nominalizatul tău din acest moment?
În concluzie, la final îți transmit următoarele:
Nu ești sub nicio formă patriot, ci ești doar un ”academist” S.R.I. care a înfipt cuțitul în spatele adevăratului patriot, care este Liviu Dragnea.
Nu ne imita, nu te poți confunda cu noi, nu vei face parte niciodată din grupul suveraniștilor și patrioților iubitori de țară, tradiții și popor!
Ești doar sluga unui sistem, un pion ridicol folosit și utilizat pentru interesele altora, iar Petre Daea încă nu știe în ce joc s-a băgat, slăvindu-te public pe tine și delimitându-se de Liviu Dragnea și de mine.
Dacă nu vei răspunde în mod onest și în totală transparență la întrebările de mai sus, voi răspunde eu în locul tău!
Este obligatoriu ca românii să știe adevărul, merită să-l cunoască și trebuie să se convingă de minciunile, fariseismul și acțiunile voastre antiromânești.
a scris Codrin Stefănescu pe social media.