Apare un nou SINDICAT la Primăria Sectorului 3!

0
1419

Apare un nou SINDICAT la Primăria Sectorului 3! Drepturile angajaților de la salubrizare și deszăpezire vor fi apărate de ”STĂPÂNII” care au pus gheara pe instituția condusă de Robert Negoiță.

Sclavia pe plantația lui Robert Negoiță e pe punctual de a fi finalizată. Angajații de la Societatea Comercială SD3 – Salubrizare și Deszăpezire vor avea în curând un SINDICAT care se va lupta să le apere drepturile acestora.

Condusă de unul dintre apropiații Primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, Societatea Comercială de Salubrizare și Deszăpezire se dorește a fi băgată în insolvență tocmai de Corbuleanul Florin. De ce? Pentru a-i satisface poftele lui Robert Negoiță care, potrivit unor surse din cadrul instituției pe care o conduse, s-ar retras pe o perioadă, cel mai probabil din cauza procurorilor DNA, iar semnătura lui a fost preluată de directorul economic.

Angajații acestei societății sunt speriați de ceea ce se întâmpla la locul lor de muncă și speră să nu fie dați afară pentru că nu au ce să le pună copiilor pe masă:

”Cred că în nicio primărie din România nu e ca la Sectorul 3. În fiecare zi suntem jigniți și trebuie să suportăm toate aceste vorbe grele, pentru că altfel ne dau afară. Avem rate, avem copii, avem nepoți, merităm și noi puțin respect. Chiar dacă nu avem facultăți și cine știe ce școală, dar suntem oameni ca toți ceilalți și avem drepturi. Tot aud că se va forma un sindicat care să ne apere drepturile și să lupte cu sistemul ăsta corupt din Primăria Sectorului 3. Voi fi primul care se va înscrie în acest sindicat”, ne-a declarant un angajat de la firma de salubrizare căruia nu îi vom divulga identitatea.

Pentru șefii din Primări Sectorului 3 vrem să transmitem următoarele:

Libertatea muncii este garantată prin Constitutie;

Dreptul la muncă nu poate fi îngrădit;

Orice persoană este liberă în alegerea locului de muncă și a profesiei, meseriei sau activității pe care urmează să o presteze;

Nimeni nu poate fi obligat să muncească sau să nu muncească într-un anumit loc de muncă, ori într-o anumită profesie, oricare ar fi acestea.