0
754

Publicația ”Tricolorul” lansează către români și mass-media românească, inițiativa publică: ”Sondaj social la vedere”, onest și responsbil

 

Grotesca și scârbavnica manipulare a opiniei publice, în uma sondajului recent comandat la ”Avangardul” lui Pieleanu, de către Ciolacu în numele PSD-ului, scoate în evidență aberații halucinante chiar și pentru un om cu fractură logică în gândire!

”Civilul” Ciolacu, fiul generalului/comandorului Ciolacu Sr. a mai cheltuit câteva sute de mii de lei din bugetul PSD-ului alimentat la rându-i din bugetul țării, ca Marius Pieleanu și al său ”Avangarde” să prezinte imbecilele rezultate ale unui așa zis sondaj de opinie.

Conform comenzii executate, Pieleanu zice că dacă mâine ar fi alegeri în România, electoratul al vota așa: PSD -35%, PNL – 20%, AUR – 12%, UDMR și PMP – 5%, APP 2%.

Cu alte cuvinte, românii ar vota în continuare cu PSD-ul nou al Ciolacului și PNL-ul lui Ciucă! Adică românii sunt mulțumiți cu actuala guvernare, și cu efectele administrării ei: scumpiri la utilități (gaze, energie electrică, apă), scumpiri la combustibili (benzină, motorină), scumpiri la alimente, scumpiri la taxe, rate bancare și impozite (Roborul – record istoric și este în creștere), blocaj total al activității antreprenoriatului românesc cu capital autohton, neindexarea salariilor și a pensiilor cu rata inflației cauzate de PSD și PNL, distrugerea sistemului de educație și sănătate, aducerea țării în colapsul economic și îndatorarea României pe foarte mulți ani, cu dobânzile cele mai mari din Europa, bani care s-au topit în sistemul clientelar al guvernanților aflați sub oblăduira lui K.W.Iohannis și a serviciilor susținătoare ale acestora.

Cloncluzie: conform lui Pieleanu, Ciolacu și Ciucă, românii vor o viață în sclavie și durere!!!

Practic, sondajele socio-politice au devenit instrumentele de făcut bani, pentru indivizii aflați pe listele clientelare ale partidelor politice aflate la putere.

Exemple pe persoană fizică sau juridică, care beneficiază de comenzile politice bănoase, sunt deja cunoscute: Marius Pieleanu – Avangarde, Iosif Buble – CURS, Mirel Palada – SocioPol, Vasile Dâncu – IRES, etc.

Rezultatele așa ziselor sondaje sunt dictate de către cei care le comandă, și nu au nicio legătură cu realitatea.

Exemple pe persoană fizică sau juridică, care beneficiază de comenzile politice bănoase, sunt deja cunoscute: Marius Pieleanu –Avangarde, Iosif Buble CURS, Vasile Dâncu – IRES, etc.

Oripilați de această dictatură a rezultatelor mincinoase prezentate din sondajele comandate, publicația ”Tricolorul” lansează public inițiativa realizării o dată pe lună, a unor sondaje care să reflecte cu adevărat opinia românilor.

Inițiativa este propusă tuturor entităților mass-media care doresc să se implice. Sondajul să fie făcut cu aceleași întrebări, iar rezultatele, ne oferim să le centralizăm noi, după ce în prealabil prezentăm rezultatele partenerului media și zona în care a făcut cercetarea. Ne dorim să adunăm răspunsurile a zecilor și poate chiar sutelor de mii de români, și nu doar răspunsurile celor aproximativ 1000 de parteneri individuali plătiți de Pieleanu, Buble , Dâncu și gașca lor.

Ca răspuns la manipularea ”Avangarde”, începând de duminică 10 iulie, demarăm propriul sondaj, la care vă invităm să participați. Va fi la dispoziția dumneavoastră până miercuri 13 iulie 2022.

După finalul celor trei zile de vot, sintetizăm și vă prezentăm rezultatul sondajului, care oricum va fi realizat ”la vedere”.