Codrin Ștefănescu aruncă BOMBA: Vechiul PSD a murit din momentul în care i l-ați predat lui Iohannis!

0
10520

Codrin Ștefănescu aruncă BOMBA: Vechiul PSD a murit din momentul în care i l-ați predat lui Iohannis!

Se încing spiritele în politica PSD-istă. Trădătorii lui Liviu Dragnea care s-au lepădat de omul care i-a pus în posturi de conducere și care datorită lui încă mai ocupă funcții bănoase, încep să fie înlocuiți de oameni profesioniști și cu o coloană 100% verticală. Dornici să ducă România pe culmile cele mai înalte, acolo unde îi este locul, membrii Partidului Alianța Pentru Patrie îi asigură pe români că vine vremea schimbării și că viața acestora se va schimba în bine. Cel care i-a rămas loial lui Liviu Dragnea și care conduce această luptă împotriva trădătorilor țării nu este altcineva decât Codrin Ștefănescu. Acesta anunță că a început să scoată din lista lui de prieteni lingăii lui Iohannis.

 

„Anunț! Azi am scos din lista de prieteni o sutā de PSD-isti de-ai lui Ciolacu, și am introdus de trei ori mai mulți APP-isti de ai mei! Pentru cei eliminați din listā sunt dator cu o explicație: am așteptat sā vā dumiriți, cā vechiul PSD a murit odatā cu condamnarea politicā a lui Liviu Dragnea! Odatā cu demisia mea! Și in momentul in care partidul a fost confiscat de o mânā de securistoizi și predat lui Iohannis! Unii dintre voi au înțeles asta, astāzi sunt alāturi de noi in #AliantaPentruPatrie!”, a scris pe rețeaua sa de socializare Codrin Ștefănescu.

Politicianul susține că oamenii din jurul lor sunt cei care vor salva țara de lași, mincinoși și trădatori: „Ne continuām drumul spre recuperarea României, alāturi de români curajoși, curați și civili! Pe voi, cei care nu ați înțeles sau care acceptați conducerea securistā a PSD, v-am eliminat din viața mea, din listā și din tot! Drumurile noastre sunt total diferite, cred cu maximā convingere cā noua echipā a APP va mātura pe jos, in viitorul apropiat, cu șefii voștri sinistri și trădători! Iar cei care tolereazā și permit sā fie conduși de vânzātori sau agenți informatori, chiar își meritā soarta! Asta-i tot!”, încheie în stilu-i caracteristic, Codrin.