Codrin Ștefănescu, interzis la Antena 3. De ziua lui Mihai Gâdea, fostul secretar general al PSD îi transmite un mesaj: Îți promit, de ziua ta, că voi ajunge din nou la putere!

0
7027

”Codrin Ștefănescu lansează operațiunea: Dați un leu pentru Kovesi”, era anunțul pe care îl făcea pe 20 martie 2018,  Mihai Gâdea, în emsiunea ”Sinteza Zilei”, pe care o modera și o realizează și în prezent. În acea perioadă cei doi erau destul de apropiați, politicianul era nelipsit din platoul emsiunii jurnalistului de la Antena 3, însă timpul a trecut iar gazetarul se pare că a schimbat tabăra din cauza politicii editoriale. Iar când e vorba de implicarea partidului, scaunul e cel mai călduros loc de pe care nu dorești să fii mutat. Astăzi, de ziua lui Mihai Gâdea, Codrin Ștefănescu îi urează la mulți ani, dar ține să îi aducă aminte că el va rămâne același prieten și după ce o să ajungă la putere.

”La mulți ani, Mihai Gâdea! Azi împlinești 45 de ani și nu am uitat de ziua ta! Deși, noi nu mai vorbim de la condamnarea lui Liviu Dragnea! Și înțeleg de ce, Mihai! Pentru că Ciolacu, contractul cu Noul PSD, politica editorială, CNN și alte mii de motive! Pentru că sunt interzis la Antena 3, iar tu nu poți avea un prieten interzis! Dar îți promit, de ziua ta, că voi ajunge din nou la putere. Și atunci ne vom regăsi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Mihai! Ne vom reaminti impreună, zilele frumoase! Când tu erai liber, iar eu vorbeam in emisiunile tale de abuzurile unui sistem toxic! Când am ieșit în stradă, ca să nu se închidă postul tău de televiziune! Când discutam de dosarul Telepatia, de judecătoarea Camelia Bogdan, de mizeriile lui Portocală și a DNA Prahova! Ce vremuri! Azi, mă uit pe pagina ta și văd cum te înjură lumea! Aceeași care ne susținea nu cum mult timp în urmă. Spun oamenii că tot din mii de motive, dar eu cred că o să le treacă. Văd atâția reziști în emisiunile tale, care ne înjurau de mama și frați, dar eu nu mă supăr! E democrație, nu-i așa? Dușmanii la ore de maxima audiență, în prim plan, prietenii de altădată, persoane nefrecventabile! La mulți ani, Mihai! Sper că ești sănătos, iar dimineața, când te bărbierești la oglindă, ești mândru de ceea ce vezi!”, este mesajul pe care i-l transmite Codrin Ștefănescu lui Gâdea pe rețeaua sa de socializare.

Sursă foto: Codrin Ștefănescu/Facebook