SMART Event Marketing(www.event-marketing.ro) lansează “SMART AD 2017”, pachetele cu servicii integrate de Marketing, Comunicare și PR

0
837

Departamentul de marketing este de multe ori considerat de către antreprenorii companiilor mici și mijlocii ca fiind o provocare, căreia îi fac față cu dificultate și care poate chiar să le genereze pierderi. În realitate, dacă doriți să vă dezvoltați afacerea și implicit să promovați produsele și serviciile pe care le oferiți, aveți neapărată nevoie de un plan de marketing bine structurat, pe care să îl implementați într-un mod cât mai eficient.

În situația în care compania dvs. nu are un departament intern de marketing și nici nu se justifică înființarea unuia, sau dacă volumul pe muncă al echipei  dvs. de specialiști este foarte mare, ar trebui să luați în calcul externalizarea serviciilor de marketing(marketing outsourcing).

Colaborarea cu o agenție de publicitate vine la pachet cu numeroase beneficii: lucrezi cu specialiști în domeniu, economisești bani(toate cheltuielile sunt făcute în baza unui contract de prestări servicii, deci sunt 100% deductibile), obții la timp serviciile dorite și plătești doar obiectivele realizate. Că modalitate de lucru, puteți opta pentru pachete  lunare cu servicii incluse, sau aveți posibilitatea de a  contracta servicii punctuale. Componența pachetelor cu servicii incluse se stabilește după o auditare de marketing, în concordanță cu obiectivele companiei.

“Nu suntem simpli furnizori de servicii, suntem adevărați parteneri pentru companiile cu care colaborăm. Indiferent dacă vorbim despre un start-up sau o multinațională, pentru SMART Event Marketing toți clienții sunt importanți și sunt tratați cu același respect. Am reușit să câștigăm încrederea colaboratorilor prin calitatea serviciilor pe care agenția noastră de publicitate le oferă. Totodată, cei care lucrează cu noi apreciază promptitudinea și eficientă cu care răspundem solicitărilor primate, clienții având siguranța și certitudinea că produsele și serviciile contractate au calitatea dorită, și vor fi livrate la timp.”, declară Alina Geonea, CEO SMART Event Marketing.

SMART Event Marketing(www.event-marketing.ro) este o agenție de publicitate full service, ce oferă clienților săi, încă din anul 2014, servicii integrate de marketing online și offline, comunicare și relații publice, concept și organizare evenimente corporate și private, dezvoltare site-uri web și magazine online, producție și personalizare materiale promoționale și publicitare reușind astfel să acopere zonele de advertising ATL – above the line, BTL – Below the line, TTL – Through the line și New Media).

Pentru a afla mai multe informații despre produsele și serviciile oferite de către agenția de publicitate full-service SMART Event Marketing va rugăm să accesați pagina noastră web  www.event-marketing.ro.

SMART Event Marketing(www.event-marketing.ro) – Avertising  Done Right, cu ROI pozitiv și evenimente de succes!