Şefi din servicii speciale, despre neregulile găsite la DIPI: Se cheltuiau bani pentru cadouri. Florian Coldea a primit un ceas

0
838

Doi şefi din serviciile speciale au făcut dezvăluiri inedite la Sinteza Zilei despre neregulile găsite la DIPI.

Înainte de căderea Guvernului Ponta, şeful DIPI le-a cerut să constituie un control asupra fondurilor operative, şi apoi să urmeze distrugerea acelor documente justificative. Ele pot fi distruse legal. De ce? Pentru că există un volum foarte mare de documente, spaţiu de depozitare.

Echipa de control a fost numită din ordinul ministrului Gabriel Oprea, se constituie echipa de control şi avem surpriza să constatăm grave nereguli privind utilizarea acestor fonduri. Nu au fost de acord cu neregulile găsite şi ni s-a spus să le scoatem. Am spus că neregulile erau aşa, erau foarte grave. Erau folosiţi bani în alte scopuri. Erau folosiţi pentru cadouri, pentru şefi de instituţii.

Printre cei care au primit cadouri se numără şi Florian Coldea. Potrivit rechizitoriului, acesta ar fi primit un ceas.  Ce a deranjat cel mai tare este că printre cei vizaţi de nereguli erau chiar şefi din DIPI.