Obișnuit cu foloase materiale (ne)cuvenite, sorosistul Eduard Raul Hellvig ignoră problemele subalternilor

0
10084

Eeeeee… când te pune „neamțu” „saf” peste siguranța națională nu mai primești nenică la audiență angajații, că doar ești „saf” și mai ales când primești „comisioane și pungi” de la nea Zamfir Ioan Corneliu, domnul Locțiitor pentru Logistică al Direcției de Prevenire și Combatere a Terorismului.
Dar, să detaliem oleacă:

-păi mă nea Zanfirica, cum este să refuzi drepturile oamenilor din subordine și să intri tu în birou și să înjuri că ești tu șef? Nea Hellvig știe asta ?

-păi mai nea Cornelus (este același de mai sus) este adevărat că ai ajuns la Brigadă că nu te-a mai vrut niciun comandant din Serviciul Român de Informații din București sau din teritoriu? Să îi pupi tălpile la Generalul Ștefănuț mare om mare caracter, dar mare greșeală să te aducă… singură lui greșeală din viață lui… tu ești !

-nenicule Ionica (tot ăla de dinainte este) să te rogi la Doamne Doamne să nu mai plouă că se dărâma mansardă de la IOR și trebuie să dai „comisioanele” înapoi da’ nu cred că se supără dl Director H. că la cum te lauzi că împarți comisioanele cu el… tace nu are ce să facă că altfel îl „sifonezi”.

-mai inginere( mă adresez tot lui nea Zanfirica) îți mai aduci tu aminte când înjurai subordonații? de au ajuns oamenii să facă tratament psihiatric? îți aduce nenea aminte sau întrebăm pe I.F. că știe și a luat la păștile… din cauza lui matale.

E noapte și este târziu și s-a terminat netu. Mă bag la somn că mâine… stau toată ziua.

Să îi spui lui Stânciu că urmează și mai completez și despre ține.

Te iubește și te pupă fratili tău.

ACESTA ESTE UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATAT CA ATARE