Ipocrizia lui Piedone, tună și fulgeră doar când e vorba de alții dar nu mai ține cont de lege când trebuie să protejeze banii familiei

0
5909

„În 16.07.2023, “primarul” Piedone se supăra pe deoparte (și făcea demiteri doar pe hârtie) pe DGASPC sect. 5 (vezi cazul “Minora gravidă”), iar pe de altă parte neamurile lui făceau afaceri cu același DGASPC sect. 5 (vezi cazul firmelor Actual Dominic Construct și actual David Construct (David fiind nepotul lui Piedone iar Dominic fiind fiul nepotului lui Piedone)). Mi s-a părut o ipocrizie maximă!

Iată că zilele acestea aflu despre o nouă ipocrizie.

Duminică, “primarul” Piedone tuna și fulgera împotriva GPL-iștilor. A fugit repede și la Premier să-i raporteze succesele, niciun alt edil nemaifăcând așa caz de acțiuni ce însemnau, de fapt, munca normală a unui primar.

Numai că și-a înmuiat un pic duritatea la stația Petrom din șos. Alexandriei nr. 166 (care are și instalație GPL). Oare pentru că acolo e administrator cuscra dlui. Piedone, dna Ștefania Șerban (mama consilierului local Șerban Andrei Bogdan, ginerele dlui. Piedone)?

S-a încurcat cu duritatea și cu stația GPL de lângă Primărie. Ani întregi a trecut pe lângă ea impasibil, chiar și între noiembrie 2020 și mai 2022, când era Primar. Cică a tot controlat-o și nu a putut face nimic, iar acum umple ziarele cum a reușit să o oprească (doar după ce vâlvătaia GPL-ului a aprins toată țara). E fabulos titlul din Cotidianul – „Și Piedone stă cu mortu-n casă! Ba chiar cu mai mulți” – https://www.cotidianul.ro/si-piedone-sta-cu-mortu-n-casa-ba-chiar-cu-mai-multi/

Să mai întreb dacă e ipocrit Piedone și când declară: „Trebuie să scăpăm de bombele de lângă blocuri” (https://cugetliber.ro/stiri-social-piedone-a-intrat-in-statiile-gpl-trebuie-sa-scapam-de-bombele-de-langa-blocuri-488334)? Întreb deoarece în 2021 a dat autorizație de construire pentru un bloc de locuințe la doar câțiva metri de o stație GPL? E cazul blocului de pe 13 septembrie, de la fosta stație de autobuze Milenium.”, scrie domnul director al DITL sector 5.