Florentin Corbuleanu, argatul lui Robert Negoiță, de la electromecanic, la om cu o avere impresionantă

0
1434

Dacă îi demonstrezi șefului că ești cel mai umil angajat, ai șanse mari să câștigi lunar, doar din leafă, mii de euro și acces la combinații ”legale” de sute de mii de euro sau chiar milioane. Bașca funcții de unde poți controla bani publici și poți deveni peste noapte un om putred de bogat.

Unul dintre oamenii care au reușit să iasă dintr-o hazna extrem de întunecată și să conducă din funcția de director instituții publice, se numește Florin Corbuleanu. Personajul este cunoscut drept mâna, dar nu mâna dreaptă a urmăritului penal Robert Negoiță, Primarul Sectorului 3, ci acea mână cu care edilul se șterge.

Cine este Corbuleanu?

Păi, potrivit lui Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Capitalei, Florentin Corbuleanu ar fi sifonat din bugetul Primăriei Sectorului 3 vreo 20 de milioane de euro, printr-o suveică de firme controlate chiar de aceste, omul de încredere al lui Negoiță, directorul ADP S3.

Întreaga carieră a lui Corbuleanu se învârtește în jurul companiilor de utilitate publică. A mai fost administrator ADPB Spații Verzi, director general la Administrarea Domeniului Public București, director la Salubritate și Deszăpezire Sector 3, Presedinte de consiliu de administratie la  Administrare Active Sector 3 si acum dupa cum era si normal a fost „premiat”  Presedinte Consiliu de administratie la…..Salubritate și Deszăpezire Sector 3

Dar să trecem mai departe și să răsfoim puțin declarația domniei sale de avere.

Săracul om bogat are două mașini în valoare de peste 50.000 de euro, peste 6 hectare de teren, un loc de veci, unde în altă parte decât la Bellu, de peste 10.000 de euro, casă în București de 225 de metri pătrați, un salariu de director de 6.500 de euro lunar și depozite deschise la mai multe băni atât în euro, cât și în lei.

Și acum vine întrebarea: Cu ce îl are la mână pe Robert Negoiță, acest Corbuleanu?

Poate vom afla și răspunsul de la organele competente, nu? Până atunci noi vom informa cât mai corect opinia publică.