Finanțare din banii publici pentru parada LGBT – Primăria sectorului 2 – Bucharest Pride 2023

0
2723
PRIMARUL SECTORULUI 2

Iată încă o dovadă că la Primăria sectorului 2 toate proiectele de sistematizare, curățenie stradală, educație, spații verzi, asistență socială, renovări de școli au fost implementate cu succes. Si ce s-a gândit primarul „stâlpișor”?
Să aloce din fondurile primăriei suma de 130.000 lei Asociației MOZAIQ LGBT. Așa, din buzunarul și cu bunatatea lui „Stâlpișor” Primarul zero de la sectorul 2.
Această finanțare se face din banii contribuabililor, în baza legii 350/2005 pe domeniul social. De parcă de bullying în școli am scăpat, de consum de droguri nici nu se pune în discuție în sectorul 2, de prostituție nici vorbă….apoi să susținem LGBT.
Asta în condițiile în care sectorul 2 este cel mai infect și neîngrijit sector al Capitalei.

Dar stiți cum a câșigat această Asociație MozaiQ LGBT proiectul „RAINBOW CARE-Creșterea accesului la servicii sociale și de sănătate pentru persoanele LGBT din Romania”? Deci ,noi finanțăm pentru întreaga Românie, nu doar pentru comunitatea sectorului 2.
Foarte simplu! Așa cum se arată în proiect, din totalul populației sectorului, am avea peste 20.000 de persoane LGBT. Ferească Sfantul, cât de imbecili pot fi unii politicieni! Iată că la sectorul 2 se confirmă!

Acest proiect a fost susținut de fosta doamnă viceprimar Alexandra Chirilă, o susținătoare a paradei LGBT, consilierul primarului, Cristian Didiță și Sebastian Florescu, fost city manager la aceeași fabrică de Useriști. Asta a devenit Primăria sectorului 2 – fabrică de deturnat bani publici! O dovadă în plus că banii dumneavoastră iau o altă cale decât cea de dezvoltare în bine a sectorului.

Este timpul ca primarul „Stâlpișor” să își încheie mandatul, cu toata șleahta sa de incompetenți!