Abuzuri grave la D.G.A.S.P.C. Sector 2

0
4259

În urma nenumăratelor sesizări primite la redacția noastră, se constată abuzul în serviciu, în formă continuată din partea conducerii interimare a acestei instituții. Mai precis, din înregistrările primite la redacția noastră reiese faptul că atât directorul general (interimar), Sanda Vasile cât și un salariat, Călin Eduard afișează în mod ostentativ o atitudine contrară statutului de funcționar public și contractual într-o instituție publică.
Cum poate un angajat, referent la Direcția de Asistență Socială, cu 12 clase, să se erijează în funcția de „consilier personal ” al doamnei Sanda Vasile? Cum este posibil ca un fost angajat de la penitenciare, un șofer, să facă legea într-o instituție publică?
Dar cum își poate permite primarul sectorului 2 să admită asemenea persoane abjecte? Sunt întrebări la care cu siguranță doar instituțiile statului pot răspunde.
Înțelegem că recent, DNA-ul a cerut precizări atât edilului de sector cât și conducerii instituției.
Salariații au început să facă memorii peste memorii cu situația în care se află, cu amenințările la care sunt supuși zilnic, cu jignirile la care sunt supuși permanent. Aceste lucruri perturbă extrem de grav activitatea celei mai importante instituții din subordinea Consiliului Local Sector 2.

De asemenea, este inacceptabil comportamentul abject al directorului general interimar, Sanda Vasile(Rușanu) față de copiii care se află în grija statului. La ordinea zilei sunt jignirile, abuzul emoțional, amenințările și un ton total inadecvat față de poziția pe care o ocupă. Totodată, un lucru extrem de grav datorat unei conduceri cu amenințări și injurii la adresa subordonaților este reprezentat de încercarea de a se ascunde sub preș un caz extrem de delicat și anume faptul că Directorul de la Protecția Copilului, C.U., (din respect pentru activitatea dumneaei nu îi vom da numele), a fost victima unei beneficiare de 17 ani care a intrat în crize și s-a năpustit asupra doamnei director, producându-i leziuni grave. Toate acestea se întâmplă datorită faptului că actuala conducere a D.G.A.S.P.C. este lipsită de responsabilitate și nu a achiziționat medicamentele necesare pentru copiii cu probleme psihice. Practic la toate capitolele stau prost (alimente, încălțăminte, legume, fructe etc.). Acum se dorește ca acest caz să fie mușamalizat pentru a nu fie considerat accident de muncă. Bineînțeles, la intervenția unei persoane servile, Nicoleta Știrbu. Însă totul s-a întâmplat la locul de muncă marțea trecută. În acest sens, vom sesiza organele competente pentru abuz în serviciu a personalului implicat (Rădulescu A. – director resurse umane, Sanda Rusanu Vasile – director general interminar, Nicoleta Stirbu, director general adjunct – Adina Mihaela Codreș), iar primarul asistă impasibil la aceste comportamente abjecte, precum și consiliera personală – Alina Seghedi care tolerează o asemenea conduită.

Prezentăm în continuare, poze și înregistrări cu abuzul și haosul creat de către aceste personaje obscure care au ajuns să conducă o instituție de stat.

 

https://ataclapersoana.ro/2024/02/15/cand-vrei-sa-furi-si-tu-ceva-si-se-baga-dna-ul-la-dgaspc-sector-2/