AULIUUU M-AI TRAS DE NAS

0
935

Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului:  Pai, mai, trotineta, sa moara toti vecinii tai daca apucai vreodata neam de neamul tau, de la maimuta pana la tine, epilatule, loc in parlament si functia asta daca nu era curentul asta neomenesc de lgbtq+!

Esti epilat peste tot? Intreaba un ,,pretenas” de la liga lgbtq+. Epilatul asta care a încercat să o scoată din sala de plen, marţi, pe Diana Şoşoacă bine ca nu-i dadu vreo smetie in nasuc ca ii facea ditamai borcanu, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Cîţu cu un sac pentru cadavre.

Eu am sperat ca vrea sa il bage in sac, ca il cauta moartea pe acasa si el este in parlament, a declarat că senatoarea independentă l-a agresat fizic.

Între cei doi a existat un schimb de replici în timp ce erau în anticamera sălii de plen, jurnaliştii aflaţi pe holul Parlamentului putând auzi prin uşă ţipetele Dianei Şoşoacă, care încerca să-şi recupereze sacul (pai era sacul femeii daduse si bani pe el).

Jurnaliştii au putut auzi următorul dialog:

”Diana Şoşoacă: Daţi-vă la o parte! ( aici gresita adresarea pt ca-i biscuite’ n dunga maimutoiul asta deci e unul singur nu mai multi.

Sergiu Cosmin Vlad: Să nu puneţi mîna pe mine, mi-aţi pus mîna pe gură!

Sergiu Cosmin Vlad a povestit ulterior cum a fost agresat de senatoare: „Fizic am fost agresat. M-a prins de faţă. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de faţă şi de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus ”Dă-mi sacul!”. I-am zis: ”Dar luaţi-l!”. I-am zis că la aşa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorţ”.

Pai mai pustiulica te-ar fi prins de alt „nas”, dar si-a dat seama femeia ca ai platfus jos si te-a luat de nas. Zi mersi ca nu a râs de tine in vazul lumii. Plecai rosu ca racul de acolo.

Am o prietena care va zice voua astia „p…a in blugi”, pai daca erai smecher ditamai chestoru’ o luai de ceafa si o aruncai pe esplanada sa ii arati matale cine esti. Dar asa ce ai zis, stai ca tip putin, fac atmosfera sa ma vada si pe mine lumea ca exist. Da existi, dar nu te stie nimeni!

Apropo, cand esti programat sa nasti?

ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE