ABUZ ÎN SERVICIU LA DGASPC SECTOR 2

0
4049

În data de 19.10.2023 are loc un simulacru de concurs la DGASPC Sector 2, unde un număr de șase persoane își depun candidaturile pentru un post de referent 1A la Biroul Intervenție și Integrare Socială din cadrul Serviciului Asistență Socială Persoane cu Dizabilități, iar patru sunt admiși.

Firește, cu complicitatea directorului de Resurse Umane, Rădulescu Antonela, concursul a fost un „circ”, așa cum afirmă surse din cadrul Direcției, întrucât concursul a fost adjudecat de către un tânăr cu 12 clase, cu un apetit crescut pentru funcții de conducere ….cu studii medii!

Firește, „omul de casă” a directoarei Sanda Vasile. Un om mediocru, dacă observăm punctajul de la proba scrisă – un 58 de puncte „tras de păr”, iar la interviu 70 puncte, cu o medie de 64 puncte.

Sursele noastre ne-au declarat că ceilalți trei erau oameni care aveau o bună experiență în domeniu și un profil profesional adecvat, spre deosebire de…”omul de casă” al directoarei Sanda Vasile.

Numele lui este Călin Eduard, un neica nimeni răsărit și parașutat din neant într-un serviciu sensibil –  persoane cu dizabilități. Atașăm fișa de post. La ultimul punct ne sare în evidență următorul aspect:

  • ”Îndeplinește la solicitatea dir.general/dir.de resort și alte atribuții și sarcini care au legătură cu specificul activității biroului și a direcției generale.”

Cum poate un salariat cu 12 clase, referent într-un birou obscur, dar sensibil (persoane cu handicap), să fie împuternicit de „zeloasa” directoare, Sanda Vasile, să controleze Corpul de Control, referenții de la apartamente si Direcția administrativă?

O întrebare de bun simț! Până unde pot merge abuzurile administrative într-o instituție publică?

Firește, autoritățile cu atribuții de control au fost sesizate.

Dar iată că la sectorul 2, cu un Primar „habarnist”, aflat pe ultima sută de metri a mandatului, toate sunt posibile!