A uitat de fi-su, dar o amenință pe Grapini!

0
72

Liderul PPU-SL,  Cristian Popescu Piedone, trece la amenințări! Piedone spune că va deschide lista partidului la europarlamentare, pentru a se asigura că există tracțiune suficientă la vot! Piedone vine și cu o amenințare pentru europarlamentarul Maria Grapini!

 

Piedone spune că toți cei care vor candida pe lista altui partid vor fi excluși din PPU-SL!

Amenințarea o vizează direct pe Maria Grapini, care, în trecut, a fost aleasă europarlamentar pe lista PSD!

„Cu siguranță voi fi primul pe listă la europarlamentare, voi fi locmotiva, cu siguranță vom merge singuri la europarlamentare. Negocierea de tip ia-mă, nene cu alte partide s-a închis. Dacă cineva din PUSL va candida pe listele altui partid, va fi dat afară din partid”,  a spus Piedone.

Piedone a anunțat deja care sunt candidații cu care va intra în cursă la Primăria Capitalei. Piedone e decis să țintească fotoliul de edil al Capitalei, iar o susținere din partea PSD și PNL nu îi este deloc dezagreabilă.

Pentru Sectorul 1, candidatul ales este Liviu Negoiță, în vreme ce Sectorul 2 rămâne momentan descoperit. La 3 se merge cu Vasile Negrilă,  la 4 cu Daniel Băluță, iar la 5 va intra în cursă fiul lui Piedone, Vlad! Pentru Sectorul 6 candidatul ales e Bogdan Pintileasa.

 

 

 

 

@stiripesurse