De ce nu plângeaţi de milă Ucrainei cand…

0
1757
De ce nu plângeaţi de milă Ucrainei când:
– în 1991, nava Rostock era scufundată cu intenţie şi ne bloca traficul naval pentru 15 ani, aducând pagube de miliarde de dolari statului român?
– în 1997, când România pierdea RUŞINOS Insula Şerpilor, la presiunile Ucrainei, prin „Tratatul de la Neptun”?
– în 2021, când Ucraina interzicea învăţământul în limba română, chiar dacă acesta se făcea în comunităţile româneşti din țara lor?
Iată doar câteva „declaraţii de dragoste”, fără să ne mai gândim de teritoriile istorice româneşti ocupate şi în prezent de către… aceeași Ucraina de care nu mai puteți acum…
Manipulaţi de politicienii cu interese mari și afaceri și mai mari, dar și de televiziunile „democratice”, pe unii i-a apucat brusc dragostea de vecinii de la est şi ne târăsc într-un conflict care nu e al nostru şi nu ne priveşte pe noi, ca români!
În loc să îşi vadă de facturile din ce în ce mai mari la tot ce e de vânzare şi necesar vieţii… şi să le aducă la valori de bun simţ, pe anti-românii care conduc această ţară îi freacă grija de ce fac alţii!
Băăă, nemernicilor, vă mor românii în ţară! Unii chiar se sinucid de disperare şi de grija zilei de mâine!
Lăsaţi naibii războaiele altora şi vedeţi ce faceţi cu sărăcia în care aţi adus ţara! Ne omorâţi cu zile! Muncim doar pentru facturi! Ne-aţi îndatorat şi ne-aţi vândut viitorul!
Lăsaţi în pace Ucraina şi aveţi grijă de România! De români! De noi, tâmpiţii care, INEXPLICABIL, încă vă mai suportăm!
preluare facebook Constantin Anghel