Un fost Prefect de Bucuresti le spune adevarul gol-golut

0
1296
În postarea anterioară vorbeam despre “fudulie”, însă de data aceasta trag un semnal de alarmă extrem de serios!
Dacă efectele pandemiei, ale sinistrei guvernări PNL-PSD-USR și mai nou efectele războiului din Ucraina ne fac viața un calvar, să știți ca “omul lipsit de inteligență și bun simț” se instalează la putere și la conducerea instituțiilor statului sub confortul neatenției noastre! Efectele deciziilor “omului lipsit de inteligență și bun simț” (vezi DEX) vor fi devastatoare pentru viitorul nostru,al tuturor, pe termen nedefinit!
Spre exemplu, la Sectorul 6 am crezut că avem de-a face doar cu ceva erori, pe care semnalându-le le vor îndrepta și nu le vor mai repeta. Pe principiul “când ți se spune că ești beat o dată nu-i bai, dar a treia oară te duci și te culci”!
Astfel, atrag atenția Secretarului General al Sectorului 6, Instituției Prefectului Municipiului Bucuresti și altor organisme abilitate ale statului, să ia act și atitudine față de ceea ce poate avea aspecte de abuz de funcție, abuz de putere și/ sau abuz în serviciu! În susținerea celor afirmate mai sus, vă aduc în atenție un alt proiect de hotărâre al administrației Sectorului 6 alias “Ciucu” prin care, după ce a rezolvat problema parcărilor în sector mărind taxa la 500 lei (pentru cei care poate au uitat), vine și “rezolvă” și problema parcărilor private ! Noaptea minții!!! Hal de proiect imbecil, ilegal si imoral !!!
1. În preambulul proiectului face referire la un Raport de specialitate “puncte puncte” al lui “puncte puncte”…. Probabil ca încă nu a găsit fraierul care să îl facă și să îl semneze .
2. Ce aprobă până la urmă? Aprobă un regulament prin care obligă printre altele ca viitorii proprietari să cumpere și locul de parcare odată cu achiziția noului apartament! Ai , nu ai mașina, ești obligat să îți ….CUMPERI LOC DE PARCARE!
Domnu’ Secretar general al sectorului (dacă știi și dacă ai curaj), onorata instituție a prefectului , spuneți-i individului că:
1) Nu este încă, si foarte probabil nici nu va fi vreodată, primar general;
2) Nu poate modifica o hotărâre a CGMB prin hotărâre de CL S6;
3) Sectorul 6 este subunitate administrativ teritorială! (aici domnu’ SG al Sectorului 6 poate detalia, dacă știe )
4) Roata a fost deja inventată!!! Dacă legiuitorul nu a putut obliga, cum Dumnezeu obligi tu “mister”? Că așa vor mușchii tăi?!
Domnu’ Secretar General al Sectorului 6, vă rog respectuos să luați “taurul de coarne” și să dați dovadă de profesionalism explicând pleiadei de “specialiști” ai administrației alias “Ciucu” : ce, cum și cât pot face! Altfel…iar va trebui să revii în consiliu pentru abrogare.
Dezvoltatori, beneficiari, oameni buni, nu mai plecați capul și acceptați toate imbecilitățile impostorilor doar pentru că astăzi “ei decid”! Toată lumea este egală! Toată lumea TREBUIE să respecte legea și să se supună ei! Nu mai acceptați să trăiți după “legea lor”!
Sectorul 6 nu a avut stăpân !
Sectorul 6 nu are stăpân!
Sectorul 6 nu va avea niciodată stăpân !
https://economedia.ro/o-hotarare-inca-neintrata-in…
sursa facebook:Sever Stanca