UMBERTO TOZZI – cel ce a dăruit lumii celebra piesă “Ti Amo” concertează la Bucureşti pe 29 mai 2024

0
363

Cu o voce ce face sufletele să vibreze, vânzări record de peste 70 de milioane de discuri în întreaga lume şi nenumărate hituri compuse, titanul scenei italiene UMBERTO TOZZI va concerta în premieră la Bucureşti pe 29 mai, la Sala Palatului.

 

Pentru prima sa întâlnire cu publicul din România Umberto Tozzi pregăteşte un playlist captivant: de la evergreen la modern, show-ul va însemna o istorie a muzicii pop italiene, cu hiturile ”Gloria”, „Ti amo”, ”Mama” ori ”Si può dare di più,” dar şi momente surprinzătoare ce vor aduce în prim plan secvenţe din coloanele sonoare ale producţiilor cinematografice „The Wolf of Wall Street”, „NARCOS”, „La Casa del Papel”, „Gloria”, „Spider Man” sau „SouthPark”, toate semnate de nimeni altul decât Umberto Tozzi.

 

https://youtu.be/DU1G95yBuFc?feature=share

Cea mai notabilă colaborare din cariera impresionantă a lui Umberto Tozzi rămâne, desigur, cea cu regretatul Toto Cutugno: Umberto Tozzi este compozitorul piesei “Ti Amo” care l-a propulsat pe Toto Cutugno pe orbita celebrităţii. Din anii ‘80 încoace, piesa a cunoscut nenumărate preluări, intrând în repertoriul altor solişti şi în panoplia celor mai cunoscute melodii ale lumii.

 

De-a lungul vremii, numele lui Umberto Tozzi s-a legat şi de colaborări cu: Luciano Pavarotti, Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Laura Pausini sau Ricky Martin.

 

Catalogat drept unul din cei mai mari compozitori ai scenei muzicale italiene şi un showman cu abilități vocale incredibile, Umberto Tozzi cucereşte atât prin bogăţia şi diversitatea interpretării şi creaţiei, cât şi prin atmosfera electrizantă din concerte.  Aşadar, dacă piesa “Ti Amo” ţi-a însoţit adolescenţa, iar hitul mondial “Gloria” s-a numărat în topul preferinţelor tale, vino să le asculţi pe amândouă, alături de multe alte hituri ale muzicii italiene, în interpretarea celui care le-a lansat sau compus, pe 29 mai la Sala Palatului.

 

Biletele pentru concertul ce va avea loc pe 29 mai 2024 la Sala Palatului pot fi achiziționate în continuare din rețeaua Iabilet.ro şi More.com la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.