Transfer urias pentru Hagi: Viitorul s-a inteles cu Chelsea

0
650

Gheorghe Hagi este pe punctul de a da cea mai mare lovitura pe piata transferurilor de la deschiderea Academiei de fotbal de la Ovidiu. Presa italiana anunta ca formatia „Regelui”, FC Viitorul, a ajuns la un acord cu cei de la Chelsea pentru transferul pustiului Cristi Manea.

Informatia a fost publicata de jurnalistul Gianluca Di Marzio, fiind apoi preluata de postul Sky Italia.”Chelsea a ajuns la un acord cu Viitorul pentru Manea, cel mai tanar debutant din istoria nationalei Romaniei”, a anuntat Di Marzio. Despre discutiile dintre Viitorul si Chelsea in privinta lui Cristi Manea se stie de mai mult timp, insa Hagi a negat de fiecare data ca ar fi ajuns la un acord.

In varsta de 17 ani, tanarul fundas dreapta este titular incontestabil pentru Viitorul in Liga 1. Clubul patronat de Gica Hagi ar urma sa incaseze aproximativ 3 milioane de euro in urma acestui transfer.

Cristi Manea este cel mai tanar debutant din istoria nationalei Romaniei, el evoluand pentru prima reprezentativa la numai 16 ani si zece luni, in meciul amical cu Albania, din vara anului trecut.