Tenorii ŞTEFAN von KORCH şi ALIN STOICA au învăluit Sala Dalles în magia muzicii în concertul Nessun Dorma

0
59

 

Cu un repertoriu fabulos, tenorii Ștefan von Korch și Alin Stoica, alături de pianistul Alexandru Burcă au scris un capitol memorabil din seria evenimentelor Musical Extravaganza, găzduite la Sala Dalles.  Apariția celor doi soliști în premieră pe aceeași scenă a fost un regal pentru cei prezenți, vocile au strălucit și s-au completat în fascinantele armonii ale unei selecții spectaculoase de arii și canzonete celebre.

 

Învăluiți de magia muzicii spectatorii au ascultat interpretări solo imprsionante printre care s-au numărat “La Danza” (Ştefan von Korch) sau “Vis de iubire” (Alin Stoica), iar duetele fost unul mai aplaudat decât altul şi au inclus celebrele “Torna a Suriento”, ‘Funiculi, Funicula” şi bineînţeles “Nessun Dorma” care a ridicat spectatorii în picioare.

 

 

 

 

Momente de excepţie au fost şi cele care au inclus apariţia surpriză a sopranei Mădălina Stephanie Radu, care s-a alăturat celor doi solişti în “Muzica”, dar şi în duetele Parigi O Cara (cu Alin Stoica) şi “Non Ti Scordar” (cu Ştefan von Korch.)

 

Finalul a readus toţi soliştii alături de pianistul Alexandru Burcă, iar seara s-a încheiat n acordurile celebrei “Brindisi’, din Traviata. Nota de final a fost data de o nouă veste bună, tenorul Ştefan von Korch anunţând că, o nouă reuniune cu Alin Stoica şi Alexandru Burcă este programată în seria Musical Extravaganza. Cei trei pregătesc un nou concert de excepţie, ce va avea loc pe 16 Octombrie, sunt titulatura Vivo Per Lei. Biletele se găsesc deja pe Ticketstore.ro.