Stenograme din dosarul Sex cu Fotomodele: Robert Negoiță se deghiza în lupul din ”Scufița Roșie”!

0
15303

Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, dar îți potolește foamea, nu? Așa și cu cel mai scandalos caz din politica românească în care a fost implicat Robert Negoiță, actualul primar al Sectorului 3 și de care justiția din România tace mâlc.

Aflat deja la al treilea mandat la cârma Sectorului 3, Robert Negoiță este cunoscut mai mult pentru problemelor pe care le-a avut cu justiția de-a lungul anilor, decât pentru proiectele pentru sectorul pe care îl păstorește.

În urmă cu ceva ani, edilul a făcut parte dintr-o cunoscută rețea de prostituție și proxenetism, el fiind unul dintre clienții obișnuiți ai rețelei, un consumator de minore, de eleve de liceu și tinere cu o condiție socială modestă. În rechizitoriul de la acea vreme, în cele câteva sute de pagini, se stipula faptul că primarul de la 3 obișnuia să joace roluri din desene animate. Una din victimele acestuia declara că lio Robert Negoiță îi plăcea să se deghizeze în lupul din ”Scufița Roșie”, atunci când face sex. Că are apucături de pervers aflăm și din declarația martorei A.R., participantă la concursul Miss Academy 2008, organizat la Ring Hotel.

Robert Negoiță s-a ascuns într-una din camerele hotelului Rin, unde tânăra urma să fie trimisă să ia o rochie. Perversul voia s-o forțeze să facă sex cu el. Întrucât i-a refuzat atunci acestuia avansurile sexuale, i-a dat de înţeles că putea pleca acasă încă înainte de finală pentru că el este juriul (afirmaţie ce este susţinută indirect de o convorbire telefonică purtată ulterior de martoră cu inculpatul T.I.V. Atunci când l-a întrebat pe inculpat de ce o trimisese acolo a înţeles că Negoiţă Robert Sorin insistase să vorbească cu ea“ – se afirmă în Rechizitoriul din dosarul „Curve pentru VIP-uri“.

Pare incredibil, dar el chiar o făcea pe „lupul“, ascunzându-se ca un violator în camera unei adolescente pe care voia s-o aibă pentru că, pur și simplu el era patronul bordelului și putea intra, oricând, în orice cameră. O altă minoră, C.B. a scăpat ca prin minune de viol, după ce fusese îmbătată, fiind salvată de colega ei de cameră, D.A.M, o altă victimă a lui Negoiță, se arată în rechizitoriul procurorilor.

PS: Locuitorii Sectorului 3 așteaptă vești din partea instituțiilor statului despre rețeaua de prostituție de la Rin Grand Hotel, administrat de primarul Robert Negoiță.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.