Piedone-academician de renume mondial

0
622
 1. „Piedone a fost toată viața lui un etalon al eticii și nu un impostor. Ospătar și șef de restaurant pe litoral, în comunism, ca orice tânăr de 26 de ani cinstit, fără legături cu Securitatea. În 1990, la 27 de ani, își deschide un restaurant lângă tribunalul București, lucru care stârnește în el dorul de academie, de cunoaștere pură.
  Se pune cu burțile pe carte și termină glorios liceul la 32 de ani. Face și o facultate aproape de București, la Petroșani, la zi, ca orice om onorabil care conduce 14 ore dus întors zilnic stăpânit de duhul cunoașterii. La 39 de ani devine economist licențiat la Petroșani. În perioada studiului intens în economie era și om de afaceri, consilier general la București și inspector la Primărie.
  În 2009 zeul impostorilor deghizat în Piedone obține la Pitești permisul auto la cinci categorii într-o singură zi.
  A trecut deja prin vreo 6 partide, fiindcă pentru el ideologia contează și nu banul obținut cu orice preț.
  Din 2009 devine primar la sectorul 4 și omul de bază al lui Dan Voiculescu, Gabriel Oprea si alte valori naționale. În același an extraordinar, 2009, la doar 20 de ani, fiul domniei sale este deja partener de afaceri cu Daniel Băluță.
  Da, Băluță, care acum este primar la sectorul 4, că “veața” e plină de coincidențe norocoase. Minunile familiei Popescu sunt nenumărate așa că băietul domnului Piedone beneficiază meritat de contracte cu primăria tatălui. Duhnește a cinste mai ceva decât domnul Dan Voiculescu, căci este șeful filialei partidului domniei sale la Sectorul 5.
  Închirierea cu 7 bani pe metru pătrat în mijlocul Bucureștiului este una din altele mici minuni de care a beneficiat preacinstitul fiu.
  Acum, juristul lui tata, om condamnat în primă instanță la 8 ani și jumătate de pușcărie, este pe listele PSD-ului lui Voiculescu pe locul trei la Suceava, locul ăla foarte important pentru Eugen Bejinariu despre care am mai scris, și mafia pădurilor.
  Eugen Bejinariu e tartorele de la Suceava al PSD-ului. În Parlament din 2004 și faimos pentru că i-a apărut un mizilic de 450.000 de EUR prin conturi pe care nu-l poate justifica.
  Despre familia lui Cristian Popescu Piedone se poate scrie un roman al sociopatiei. Declarațiile lui de avere sunt niște mizerii. Relațiile cu clanurile interlope sunt și ele un subiect despre care ar fi mult de scris.”
  Acesta e PSD-ul. O rețea mafiotă de interese care mimează un partid politic.”
  Desigur fiul domnului Piedone a intrat în Parlament. La PSD-ul ăla al lui Dan Voiculescu și al Antenei 3. @FB Valeriu Nicolae