Partidul România Mare (PRM) denunță mafia care se ascunde în spatele gestionării resurselor financiare din sistemul național pentru situații de urgență!

0
980

Partidul România Mare (PRM) își exprimă indignarea față de lecțiile oferite românilor de către secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Raed Arafat, după cazul Caracal. Acest distins și decorat servitor al statului român, care este și Șeful Departamentului de Urgență, se substituie în salvatorul românilor pe bani publici, deși nu a fost deranjat de nimeni până acum și nici luat la întrebări pentru gestionarea catastrofală a localizării avionului prăbușit în Munții Apuseni și a salvării echipei de medici, abandonați în nămeți și recuperați de către localnici. În schimb dl. Arafat anunța azi schimbări în sistemul 112, atât de natură tehnică, cât și legislativă, după ce și-a descoperit erorile interne în intervenția de la Caracal. Acest guru în evaluarea situațiilor de urgență a dezvoltat într-un deceniu o vastă rețea de interese și o mega afacere întreținută pe bani publici, iar sistemul produce în continuare cadavre care-l transformă pe Raed Arafat în Omul Zilei la TV sau Palatul Victoria. Se pare că interesul rețelei mafiote este imediat și trebuie hrănit și întreținut! Dar pentru a nu fi insinuanți, îl întrebăm public pe dl. doctor de ce nu a făcut toate modificările sistemului de apelare 112 până acum sau măcar o parte din ele? Deține de ani de zile funcții cheie în Guvernul României și de fiecare dată, după un Colectiv sau alte tragedii, personajul ne recită un epilog și curg demișii, cad guverne, iar distinsul domn se menține în funcții publice!

Înclinăm să credem că Raed Arafat nu este decât un impostor, care nu știe altceva decât să numere cadavre. Opinia noastră este că acest salvator a națiunii române dovedește neputință și vremea lui a trecut! Este cazul să părăsească funcțiile publice și să devină doar un medic, salvator de vieți! De fapt, adevărații eroi sunt angajații serviciului național pentru situații de urgente, singurii care merită din plin respectul populației, chiar dacă nimeni nu le acordă Ordinul Național pentru Merite, deși se expun zilnic pericolului pentru salvarea vieților a numeroși români!

Biroul de presă al Partidului România Mare