Mircea Lucescu la Rapid?!

0
274

 

 

Revine Mircea Lucescu în Superliga?! Anunţ bombă înaintea Sărbătorilor. Una dintre echipele cu pretenţii la titlu a făcut anunţul. Dan Şucu vine cu o dezvăluire incredibilă despre Il Luce.

Dan Şucu îl vrea pe Mircea Lucescu la Rapid. A spus clar acest lucru, deşi l-a conformat, în urmă cu câteva zile, pe Cristiano Bergodi.

Revine Mircea Lucescu în Superliga?!

Dan Șucu, şeful celor de la Rapid, a declarat că giuleștenii vor încerca să-l aducă pe Mircea Lucescu. Se pare că patronul echipei din Giuleşti nu este prea mulţumit de evoluţia echipei sub comanda lui Cristiano Bergodi.

Șucu spune că giuleștenii au mare nevoie de experiența cu care Mircea Lucescu ar putea ajuta clubul. Asta indiferent de funcția în care s-ar alătura proiectului. Acesta a spus că aducerea lui „Il Luce” în Giulești este un obiectiv personal pentru el.

„Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor. Este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid.

Dacă vreți, este un obiectiv personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid. Sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după Sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în ale fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid”, a spus Dan Șucu, conform fanatik.ro.