Mihai Caldararu și campania „CALEA SPRE CREDINTA”

0
32

Mihai Căldăraru ( Directorul Executiv  al Direcției Generale de Asistență Socială AEDOPS România) lansează campania umanitară „Calea spre credință”.

Tânărul Mihai Căldăraru (în calitate de creștin ortodox și Director al Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului) demarează Campania umanitară „Calea spre credință”.
Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale reprezentată de , Mihai Căldăraru, demarează campania umanitară „Calea spre credință”, ce se va desfășura în 05-06-07.mai 2024, la Catedrala Metropolitana din Iasi (Sf. Paraschieva), Mănăstirea Prislop din Hunedoara (Sf. Arsenie Boca) și Mănăstirea Bistrița din Vâlcea (Sf. Grigorie). Campania umanitară este dedicată persoanelor defavorizate și cu nevoi speciale, inclusiv copiilor proveniți din medii vulnerabile. Bebeficiarii campaniei umanitare vor primi daruri (alimente, produse de igenă) în Săptămâna Luminată, în pelerinajul monahal la mănăstirile incluse în traseul spiritual, de asemenea vor beneficia de masă caldă, transport, asistență socială adecvată.
În Săptămâna Luminată, când Raiul se deschide, vom merge să luăm Lumină întru credință, rugăciune și ajutor și pentru cei greu încercați de viață. Porţile deschise ale mănăstirilor ne vor demonstra că nu există obstacole care să ne despartă de mila lui Dumnezeu, că putem păşi cu încredere în Sfintele Lăcașe atâta timp cât râvnim la harul dumnezeiesc! „Fiecare dintre noi suntem chemaţi să facem binele în sprijinul celor săraci, de aceea orice ajutor material, financiar sau spiritual este bine venit pentru a duce la îndeplinire proiectele de caritate pe care le desfăşurăm. Mulţumim tuturor celor care ne ajută şi sperăm ca multe alte persoane să ne ofere sprijinul lor”, a precizat, Mihai Căldăraru (directorul, Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale).
 
„Sperăm ca acestă campanie umanitară să dea naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta, și anunțăm la început de an, a doua campanie umanitară realizată de Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale ce va viza, la fel ca și până acum, grupuri sociale vulnerabile Aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță ce este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem!”a declarat Mihai Căldăraru.
 
Notă. Mihai Căldăraru are intenția de a duce un număr de 60 de persoane fizice defavorizate la Mănăstiri și sfinți și are nevoie de mijloace de transport, hrană și cazare. Cei care l-ar putea ajuta, într-un fel sau altul, pot contacta la numărul de telefon:  0739.377.777.