Jaf…pe banul public!

0
2683

Se întamplă la o instituție publică din Capitală.

Din informațiile primite la redacție reiese dezmățul pe banul public la DGASPC Sector 2 de către oamenii din conducerea acestei institutii.
Încă de la numirea, temporară, a numitei Sanda Vasile, un personaj șters, cu un comportament și o atitudine josnică, total nedemnă față de poziția pe care o ocupă, proferând injurii la adresa subordonaților („du-te dracu și ia-ți hârtia”), a dat ca primă dispoziție ca mașinile să rămână în curtea instituției.
Însă, preferatele directoarei au avut un tratament…special. Astfel că, umila Mihaela Petrache, un funcționar obscur, cu o pregătire mult inferioara unui salariat cu 8 clase, a primit un Renault Kadjar, renunțând să mai conduca mașina personală (second-hand), un Audi Q7… că doar plătește contribuabilul din sectorul 2.
Dupa ce i se permite să lipsească (motivat) de la serviciu , aceasta pleacă de la serviciu cu mașina instituției și provoacă un accident rutier, soldat cu avarierea mașinii frontal. Impactul este extrem de grav atâta timp cât au sărit toate airbag-urile!
Întrebările sunt de bun simț:
– Domnule Primar, Radu Mihaiu, cine plătește toate aceste daune? Instituția publică ce se ocupă de oamenii nevoiași?
– Unde stă ascunsă mașina de la data accidentului (29.12/30.12.2023)?
– Sau se va întampla ca și în cazul mașinii de la DGAPI Sector 2, care a ars și a fost mușamalizat cazul?
Așteptăm cu interes un punct de vedere!