Profesorul George Dragomir urări de bine colaboratorului sau Teodor Danci

0
1229

În ultimii 2 ani, mai mulţi interpreţi au venit spre piesele domnului George Dragomir (compozitor, membru UCMR-ADA) , iar unul dintre aceştia este talentatul, inegalabilul, unicul Teodor Danci căuia îi transmitem azi un drag LA MULŢI ANI! . Povestea colaborării lor începe de fapt în 2019 cu piesa Poveste la ţărm de mare, întrucât la acea vreme compozitorul George Dragomir , în calitatea sa de persoană de specialitate în juriul unui concurs , avea să-l asculte şi să-l cunoască pe Teodor Danci. În liniştita viaţă a fiecăruia dintre noi se întâmplă să trecem şi prin momente dureroase, fapt care s-a ivit şi în viaţa lui Teodor Danci în 2019.
Teodor Danci a scos alături de compozitorul George Dragomir şi un album intitulat „Născut să zbor” şi puteţi observa dragi ascultători ai acestui CD faptul că piesele listate pe coperta albumului sunt melodii care se lovesc de semnul popularităţii, unele chiar la modă, producând infinite senzaţii, fapt ce le încadrează în contextul şlagărului.
Teodor Danci este un interpret cu o dicţie foarte clară, deţinător al unui glas superb de tip mezza voce, fapt ce îi conferă un amplu ambitus, o tehnicalitate remarcabilă, o voce foarte expresivă. În acelaşi timp, atunci când îi ascultăm interpretările putem aprecia faptul că vocea sa se pliază excepţional pe mai multe registre : retro, modern ( comercial), dar şi balcanic. Personalitatea lui Teodor Danci se menţine din punct de vedere profesional în tipologia unei voci cultivate apropiată de genul muzicii lejere – uşoare ( pop).
Teodor Danci este cunoscut pentru apariţiile sale televizate în emisiuni precum KIDSing (2014), X Factor (2017), Vocea României Junior (2017), Vocea României (2019) unde a cucerit publicul de fiecare dată, însă pe lângă multe premii pe care le-a obţinut în concursuri şi festivaluri de profil , în 2019 obţine la Festivalul George Grigoriu Premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România la doar 16 ani.


Felicitări prestigioasei Case de Discuri Eurostar pentru susţinerea şi promovarea artiştilor de calitate,a muzicii uşoare româneşti , a unor compozitori a căror producţie muzicală este de înaltă ţinută şi sonoritate, iar prin toate cele menţionate vă îndemn alături de mine, să cumpăraţi cu încredere şi dragoste acest produs artistic al unor autori de seamă puşi în valoare de către un interpret polivalent, talentat, sensibil, cu multe calităţi ce vor străluci pe mari scene şi culmi interpretative, aşa cum este protagonistul nostru Teodor Danci, tânărul artist care şi-a găsit locul pe scenă, cu săli pline şi îmi doresc ca acest tip de experienţă să fie mereu experimentată în relaţionarea artistului cu publicul!