Iuliana Tudor revine la TVR cu sezonul 15 al emisiunii O data-n viata

0
861

Iuliana Tudor revine în programul TVR 1 pe 13 martie, cu o nouă ediţie a îndrăgitei emisiuni “O dată-n viaţă”, ce intră în cel de-al 15-lea sezon. Spectacolul de deschidere are, ca în fiecare an, o temă specială. Echipa “O dată-n viaţă” a ales, de această dată, un show muzical, având drept protagonişti artişti care de-a lungul anilor au reprezentat România la Eurovision, în finala internaţională: Marcel Pavel, Nicola, Zoli de la Sistem şi Luminiţa Anghel, Nico şi Vlad Miriţă, Cezar Ouatu, Paula Seling şi OVI. Alături de ei, vedetele populare invitate vor demonstra că şi folclorul poate fi… de Eurovision. “O dată-n viaţă” poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Noutatea acestui sezon vine începând de săptămâna viitoare, când platoul “O dată-n viaţă” se deschide telespectatorilor TVR 1, care pot trăi pe propria piele experienţa acestui spectacol, o dată-n viaţă, alături de idolii lor. Vedetele populare îi vor recomanda pe cei mai înflăcăraţi fani ai lor, cărora le vor oferi şansa de a cânta împreună cu ei.

„Fiecare început de sezon îmi dă senzaţia că sunt în 2007, la prima emisiune “O dată-n viaţă”. Sunt 8 ani de spectacol live, 8 ani de premiere transmise vineri de vineri, 8 ani de muzică autentică, 8 ani de întâlniri cu personalităţi de top ale vieţii publice din România, 8 ani de rezistenţă în faţa avalanşei comerciale din zona divertismentului, 8 ani în care vineri seara suntem români şi atât. 8 ani care pentru mine înseamnă perioada cu cele mai mari provocări profesionale, cu reuşite pe măsura muncii noastre, ca echipă, şi cu bucuria de a fi încălzit şi înseninat inimile multor români. Drumul continuă şi vă aştept cu aceeaşi emoţie”, declară Iuliana Tudor la început de sezon.

Emisiunea de divertisment “O dată-n viaţă” este una extrem de populară, un program gândit de regretatul Titus Munteanu, care a avut încredere în Iuliana Tudor şi a ştiut de la bun început ca audienţele nu vor lipsi.!