Gabriela FIREA, în bisercă, cu eșarfă la gât marca Louis Vuitton

0
467

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, care a pierdut alegerile în fața lui Nicușor Dan, obișnuiește să posteze pe Facebook imagini cu familia în diferite ipostaze, ba în casă, ba în parc, ba făcând cozonaci împreună cu cei doi copii, ba dansând, dar și imagini din bisericile pe care le vizitează.

Ultima ispravă făcută de soția lui Florentin Costel Pandele, primarul din Voluntari, a fost să se etaleze la Instanbul, într-un locaș de cult, cu un accesoriu destul de scump.

Oamenii din București, oraș în care dânsa a fost primar sunt oameni amărâți, care abia se ajung cu banii de la o lună la alta, care nu au ce să pună pe masă copiilor, dar asta nu a contat pentru fostul edil al Capitalei și proaspăt ministru al familiei, tineretului și egalității de șanse. Gabriela Firea s-a fotografiat în biserică cu o eșarfă la gât marca Louis Vuitton, una dintre cele mai scumpe mărci de lux din lume.

Iată mesajul postat de Gabriela Firea cu eșarfa la gât:

”Cu bucurie în suflet, în Biserica din Vlaherne din Istanbul, cunoscută credincioșilor din Acatistul Acoperământul Maicii Domnului Amintiri de neuitat. Împărătesei celei alese mai înainte de veci, împărătesei celei mai înalte decât toată făptura cerului și a pământului, care a venit oarecând la rugăciune în biserica cea din Vlaherne și se ruga pentru cei din întuneric, acesteia și noi, cu credință și cu umilință, îi serbăm Acoperământul ei cel luminos. Iar tu, ca ceea ce ai putere nebiruită, izbăvește-ne pe noi din toate nevoile, ca să strigăm ție: Bucură-te, bucuria noastră; acoperă-ne pe noi de tot răul cu cinstitul tău Acoperământ!”.