Directorul general al Oracle România a fost dus la DNA: ‘Consider că este o neînțelegere’

0
2289

Directorul general Oracle România, Sorin Mândruțescu, s-a prezentat, miercuri seară, la sediul DNA pentru audieri, după ce procurorii DNA au făcut percheziții la sediul companiei, într-un dosar care vizează suspiciuni de fapte de corupție în cadrul unor contracte.

„Nu am cum să comentăm, nu știu (care sunt acuzațiile -n.r.), acum aflăm. Consider că este o neînțelegere”, a declarat Sorin Mîndruțescu, la intrarea în sediul DNA.

Surse judiciare au declarat că procurorii Direcției Naționale Anticorupție au efectuat, miercuri, percheziții la sediul companiei Oracle din Pipera, în cauză existând suspiciuni de fapte de corupție în cadrul unor contracte.

Directorul general Oracle România, Sorin Mândruțescu, a transmis anterior, prin intermediul avocaților că a răspuns tuturor solicitărilor procurorilor.

„La acest moment, nu pot face niciun comentariu întrucat nu cunosc ce acuzații formulează procurorii. Ceea ce pot spune este că am răspuns cu deschidere tuturor solicitărilor procurorilor și că voi adopta o astfel de conduită și pe viitor. Desigur, prin avocatul meu, voi cere să aflu mai multe elemente din dosar, însă, fiind o procedură în curs, voi rămane rezervat cu declarațiile, apreciind ce ele trebuiesc făcute doar în cadru instituțional”, a transmis directorul general Oracle România, Sorin Mândruţescu, prin intermediul avocaților.

În 2011, Traian Băsescu spunea că l-ar putea numi premier pe Mândruțescu în locul lui Emil Boc.

sursa: stiripesurse