Cursa pentru Alegerile Locale. Cine sunt candidații confirmați pentru Primăria Sectorului 5

0
318

Conform BEC Sector 5 acestea sunt candidaturile depuse și validate pentru alegerile locale din 9 iunie 2024 la Primăria Sectorului 5:

 

 

 

 

 

Dimitriu Alexandru Paul – candidatul Alianței Dreptei Unite – USR PMP Forța Dreptei – aparent consilier în funcție la Sectorul 5 dar care doar apare din când în când pe social media spunând că face și că drege dar fără fapte concrete

 

 

Ujeuca Michael-Dan – Partidul Social Democrat Unit – arhitect de pe undeva de prin Galați sau Tulcea

 

 

 

 

 

Ilie Mario Rafael – Partidul Mișcarea România Suverană – fost consilier de stat în Guvernul României, foarte bine cunoscut în sectorul 5, cotat în sondaje ca și câștigător al alegerilor locale din sectorul 5. În 2020 a mai avut o tentativa de a candida, din parte PER,  dar Daniel Florea le-a interzis celor din BEC să îi valideze candidatura, drept pentru care s-a reorientat și a susținut un alt candidat.

 

 

Vigheciu Adrian – Nicolae – Alianța Electorala PSD PNL – actual consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului București din partea Partidului Social Democrat, zero fapte, zero realizări.

 

 

 

Vadim Tudor Lidia – Partidul Alianța Pentru Unirea Romanilor, fata lui tata Vadim, pusă să candideze doar pentru că poartă numele unui extremist și xenofob.

 

 

 

 

Marin Ștefănel Dan – Partidul S.O.S România – fost primar interimar al PMB, după ce Sorin Oprescu a fost suspendat.

 

 

 

 

Albu Săvel Adrian – Partidul REPER – a ocupat funcția de consilier onorific al fostului ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, pe vremea când USR era la guvernare și are legături cu traficanții de droguri.

 

Popescu Vlad Piedone – Partidul Umanist Social Liberal – băiatul lui tata Piedone, care cu greu reușește să lege câteva cuvinte pentru a forma o propoziție coerentă. Îi lipsește gramatica de bază și nu știe să facă acordul intre subiect și predicat, ca și tatăl său care are doar 8 clase și a fost condamnat la 4 ani închisoare pentru abuz în serviciu în dosarul Colectiv, tragedia în urma căreia au murit 65 de oameni, iar alți aproximativ 150 au rămas mutilați pe viață.

Dragomir Ion – Partidul REDUTA

State Constantin-Mirel – Partidul România Mare

Si cei doi candidați independenți:

 

Vanghelie Marian Daniel – Independent (un alt personaj colorat cunoscut în sector drept fostul primar acum condamnat în primă instanță la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru abuz în serviciu și luare de mită).

 

 

Gheorghe Ștefan  – Independent (personaj colorat cunoscut în sector sub porecla șobolanul)