Comisar sef Drumariu Cornel, recompensat pentru serviciile aduse camarilei de la Sectorul 3

0
9643

Fostul comisar sef Drumariu Cornel care a fost seful politiei nationale sector 3 o buna bucata din viata sa si apoi s-a retras in „glorie deplina” de la conducerea politiei nationale sector 4 dupa ce a fost prins baut la volan, a fost recompensat pentru serviciile aduse in timpul activitatii sale camarilei politice de la sectorul 3 in frunte cu Negoita Robert si Tov. Corbuleanu Florentin .

Recompensa pentru fostul comisar sef Drumariu Cornel s-a materializat in faptul, ca desi a fost prins copiind la examenul pentru director adjunct la politia locala sector 3 si dl Bratu seful politiei locale a anulat concursul, acesta a fost luat sub aripa Tov. Corbuleanu Florentin la Salubrizare Sector 3 pe un salariu destul de frumusel (dansul ne putand sa supravietuiasca din modesta pensie de…15.000 lei aproximativ).

Pentru inrolarea domnului Cornel Drumariu in cadrul SD3 Salubrizare si Deszapezire Sector 3 Tovarasul Corbuleanu Florentin a modificat si organigrama societatii infiintand un serviciu de „Compartiment paza si securitate”-pentru meritele deosebite atribuite domnului fost comisar sef Drumariu Cornel …merita toate eforturile ca cine stie ce SCHELETE IES DIN DULAP

Intrebarea cititorilor este:”CE SERVICII ATAT DE IMPORTANTE SAU CE DOSARE ASA IMPORTANTE A MUSAMALIZAT Dl Drumariu Cornel incat sa merite atata consideratie?”( se pare ca din punct de vedere profesional nu prea era cine stie ce ca si prietenul sau Lupu Nelu).