Candidat la primăria sectorului 5 Ilie Mario Rafael

0
32

 

UNIREA FACE PUTEREA!
În bătălia acestor interese electorale grotești, eu îi îndemn pe alegătorii mei să voteze la Primăria Generală, la Consiliul General și la Parlamentul European, AUR!!!
Mișcarea România Suverană, partidul mic și cu principii din care fac parte nu are candidați la Parlamentul European și nici la Primăria Bucureștiului! Suntem născuți de un an și cinstiți, nu ca rechinii politici de pe piața!
Ar fi ideal ca împreună cu AUR să facem o echipă și la sectorul 5, pentru că împreună să arătăm că politica se face cu onoare și respect față de cetățeni!
Am să explic acum de ce:
Pe înserat, sau noaptea, atunci când ziua în care cetățeanul are ștampilă este iminentă, se fac cele mai neprincipiale și imorale înțelegeri!
Vanghelie ar da orice să scape de aproape ultimul dosar, Piedone ar bate palma și cu dracu (a se citi Ciolacu), ca măcar Primăria de la 5 să rămână la el în buzunar, că doar “ăla micu” , “prințul moștenitor”, nu poate fi lăsat fără petreceri, păcănele și dezmierdarea lui Bachus & company, taman acu’ când a pus ditamai liderul romilor să se plimbe pe una bucată bulevard, cu muzică “pe sistem” și dans din șolduri! El știe să negocieze bine, a demonstrat-o doar cu prisosință, că altfel nu se arunca din pușcărie, direct în primărie! Și doar e loc de negociere, că știu ei, cunoscătorii, domnul PM și-ar da o mână ca să nu iasă GF și să-i dărâme castelul de interese și găști numit NOUL PSD! Domnul cu vaca, contează în ecuația asta doar cât însăși vaca, că voturile sunt și transparente și TRANSFERABILE, nu?
Domnul USR, încă exersează manipularea cu care au prostit România și dă mâna cu partea needucată la care ajunge greu, că na(!), el se exprimă în sintagme și metafore!
Fuga asta după putere și bani scârbește orice om care înțelege că exercițiul electoral ar fi mirific dacă lupta cu băieții de la butoane ar fi dreaptă!
Dar nu e dreaptă! Ei, au înlocuit onoarea combatantului cu mizeria și dezumanizarea! Iar dacă nu ne scuturăm de lehamitea care ne-a acaparat simțul civic, riscăm ca anul electoral 2024 să fie un cadou pentru acești reptilieni fără caracter, care nu se satură niciodată de putere!

 

 

https://www.facebook.com/share/p/tDx7GmLVyTW7RnHq/