Calatori prin prea frumoasa Romanie

0
1877

Inca de la inceput as vrea sa va supun atentiei un popas in vizitarea frumusetilor acestei tari, pe drumul ce leaga Clujul de Dej si mai exact in Apahia se afla un frumos han numit “ Han km 17 “ administrata de o frumoasa domnita hangita numita Andreea.

Hanul ofera pentru calatorii obositi si in drum spre treburile lor ….mai ales pentru motociclisti( bikery ) care doresc sa purceada la o plimbare pe doua roti, o mancare excelenta cu produse traditionale cat si odihna in cele 12 camere duble, preturile sunt in acord cu zona 140 lei …260 lei apartamentul.

Hanul ofera si posibilitatea de a se organiza mese festive si diferite evenimente in special pentru oamenii locului, ca…nu venim de la Bucuresti sa facem zi onomastica..ne omoara distanta, daca ne plimbam sa vizitam tara care este foarte frumoasa si nu trebuie sa plecam in insulele Togo Pogo.

Un traseu de exceptie cu privelisti de neuitat este Salina Turda- Valea Florilor-Cluj Napoca.

La salina Turda…preturi de Principatul Monaco si dupa ce intri te mai costa si suplimentar daca vrei sa vizitezi si alceva fate de ce este in circuit. Daca tot s-au pus preturile astea macar Consiliu Judetea Turda sa puan la dispozitie si un ghid.