Bomba nopţii in Liga 1! Ioan Ovidiu Sabău vrea să plece de la U Cluj!

0
183

Bomba nopţii la U Cluj! Ioan Ovidiu Sabău vrea să plece de la echipă. După CFR Cluj-U Cluj 4-0, tehnicianul şepcilor roşii s-a enervat crunt. Era extrem de afectat de înfrângere şi a spus clar. Vrea să plece de la echipă.

Ioan Ovidiu Sabău a spus clar. Le-a transmis jucătorilor în vestiar şi a făcut totul public. Vrea să plece de la U Cluj după înfrângerea din derby-ul cu U Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău vrea să plece de la echipă

Umilinţa cu CFR Cluj a fost de ajuns pentru Ioan Ovidiu Sabău. Antrenorul şepcilor roşii şi-a anunţat plecarea de la echipă. A spus că este responsabil pentur înfrângere şi a transmis un mesaj clar conducerii.

Sabău vrea să plece de la echipă. este foarte supărat pentru atitudinea echipei sale din derby-ul cu rivala din oras. „Poate jucătorii vor alt antrenor, cu alte calităţi. Voi discuta cu cei din conducere. N-ar fi rău să se gândească şi să vină alt antrenor. Nu am arătat cum trebuie, sunt principalul vinovat. de ce să vorbim de tactică atunci când am fost dominaţi la toate capitolele.

Diferenţa e de valoare, de pregătire, de tot. Le mulţumesc, le doresc o vacanţă frumoasă. Sunt responsabil de cum ne-am prezentat azi. Ar fi bine conducerea să ia în calcul şi schimbarea antrenorului. E o decizie la care conducerea să se gândească şi la altă variantă de antrenor. Unele lucruri nu merg cum trebuie. Şi dacă pierdeam nu leam decizia asta, dar trebuia să arătăm altfel”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.