Atentat la BANUL PUBLIC! Robert Negoiță își freacă mâinile de bucurie, iar argații lui trag sforile în Consiliul Local Sector 3

0
658

Ședința de Consiliu Local Sector 3 din data de 20.04.2022 s-a desfășurat cu iz de infracțiune cu bună știință. Inculpatul șef, nimeni altcineva decât mâna cu care se folosește primarul sectorului 3 atunci când face treburi murdare: Corbuleanu Florentin.

Tovarășul Corbuleanu nu știe ce să răspundă

Să ne amuzăm înainte de Sărbătorile Pascale cu Consiliul Local Sector 3 București care, bineînțeles, este luat pe persoană fizică aka Robert ”DON” Negoiță

La punctul aflat ca si suplimentare pe ordinea de zi la sedinta din 20.04.2022, cel prin care sa mai sifoneaza niste bani, intervievat la un moment dat cine credeti? Tovarasul Corbuleanu Florentin ( mana dreapta, acea mana dreapta a primarului de la sectorul 3).

Intrebat de doamna consiliera de la PNL Andreea W. de ce mai trebuie o statie de sortare in sectorul trei care sa faca concurenta statiei deja construita si care deserveste sectorul 3, Tov. Corbuleanu explica ceva ce numai dansul „regionalism din zona Moldovei” a putut intelege .

Avizele de mediu, suspendate

La intrebarea aceeleasi consiliere daca statia de sortare actuala merge bine, acelasi Tovarăș (mana dreapta…acea mana dreapta) raspunde senin si cu o nonsalanta iesita din comun pentru cetatenii sectorului 3 care nu stiu dedesubturile numirii lui in functia de Presedinte al Consiliului de Administrare de la societatea de salubrizare aflata in subordinea consiliului local sector 3 ca „statia de sortare actuala merge bine si voi face sa mearga si mai bine”.

Acel cetatean de origine germana Alzhaimer se numeste este foarte aproape de Tov. Corbuleanu dar sa ii reamintim ca …STATIA ACTUALA DE SORTARE ARE AVIZELE DE MEDIU SUSPENDATE in consecinta nu poate functiona „BINE”…sau cu scuzele de rigoare statia de sortare functioneaza BINE doar pentru Tov Corbuleanu Florentin si seful sau si terenul inchiriat de la mama lu nea primaru Robert Negoita pentru care se platesc sute de mii de euro merge bine si pentru firma util trailer si alti „tovarasi” ai celor doi de mai sus mentionati.

Atenție! DNA e aproape

Sa nu uitam DNA-ul este fffoooarrrteee aproape domnilor si nu stiu cati dintre cei chemati acolo vor fi dispusi sa mearga la puscarie pentru Nea Primaru de la Sectorul 3 Robert Negoita si Tovarasu Corbuleanu Florentin. Lantu ….SE STRANGEEEEEE. Vine sfarsitul stimatilor.

P.S. Sa nu uitati dintre cei chemati la autoritatile statului au fost la politie doar sa scoata buletinul, maxim permisul.