Alianța Pentru Patrie, împotriva deciziei lui Cîțu de a intercepta convorbirile cetățenilor pe WhatsApp

0
1527

Alianța Pentru Patrie, împotriva deciziei lui Cîțu de a intercepta convorbirile cetățenilor pe WhatsApp

Alianța Pentru Patrie (APP), singurul partid care poate renaște România, se opune vehement planului diabolic pe care Florin Cîțu îl pregătește românilor chiar în preajma sărbătorulor de Crăciun. Politicianul dorește să întercepteze toate conversațiile pe care românii le au cu familia, copiii și prietenii lor.

Guvernul condus de Cîțu a adoptat, cu puțin timp înainte de a fi demis de Parlament, un articol într-un proiect de lege prin care se puteau intercepta convorbirile pe WhatsApp, Messenger, Skype și Telegram.
Practic, toți cei care folosesc în momentul de față un telefon mobil smart pot fi, fără niciun dubiu, ascultați la orice oră din și din noapte.

Alianța Pentru Patrie se opune și va încerca prin toate mijloacele legale să blocheze acest proiect ilegal menit să încalce Constituția, dar mai ales drepturile românilor.

Proiectul de lege pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul comunicațiilor electronice și pentru stabilirea unor măsuri de facilitare a dezvoltării rețelelor de comunicații electronice a fost adoptat, fără modificări, de către Camera Deputaților la data de 7 decembrie, cu 256 de voturi pentru, 34 de voturi împotrivă și 7 abțineri.