In atentia S.R.I.-Dl Hellvig

0
4480

Domnule director Hellvig, cu tot respectul pentru functia pe care o ocupati, da’ il cunoasteti pe nea Zanfir Ioan Corneliu????

Daca nu, va zice baietu cine este nenea de la Directia de Combatere a Terorismului din Theodor Pallady.

Este nenea care si-a cumparat unitate pe persoana fizica “ in unitatea mea…” ( cat costa o unitate de asta ca vreau si eu doua bucati?)

Si tot Zanfir Ioan Corneliu este țărănușul care foloseste cazarmarea in interes personal, ba la montat calorifere, ba la zugravit, ba la adus copilul de la mare, hotel Neptun, ba la adus copilul de la scoala la orele de sport ( sa zica Ladiu si State ).

Si domnule director Hellvig, dansu este mai smecher si decat o instanta de judecata si da lumea afara inainte de pronuntarea unei sentinte.

Dar na, cand era dl General Stefanuț…daca suna unul dintre cei doi sefi de cabinet ca il cheama domnul comandant i se udau chiloteii si scapa si ceva solutie maro pe ei. Stiti la ce ma refer, da?

Cand a venit al de Cozma, prafu s-a ales, noroc ca dracu iesi la pensie. Ce sa va mai zic, cand suna VV-ul, pisu facea nenea pe el. Si aici stiti la ce ma refer, da?

Oameni adevarati si militari adevarati nu ca țărănușul asta pervenit care daca nu era socrul sau era  la vreun CAP paznic. Fața il ajuta.

.. ce comision si-a luat la mansardarea unitatii??? ( asta numai Milică stie ).

Si ultima intrebare fara suparare domnul director…ii mai face blocul alimentar pachete saptamanale fara plata??( Stanciu stie sau le face ) . Nu ma bag dar cam lasa de dorit nea Zanfir … acu daca este cum zice el ca “ da la nivel inalt si nimeni nu il da jos” dumneavoastra nu o sa intreprindeti nimic si e normal ca doar primiti de la el  ca asa zice omu.

” Față de cele aratate rog dispuneți”

acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

sursa foto:alchetron