Mitică-Marius Mărgărit, analfabetul cu „ciasuri” ajunge în comisia SRI

0
592

Ține este în Comisia Parlamentului de Control a SRI ? Ține, ține? Evident tot felul de Mitici foarte șantajabili că doar România politică e un banc sadic.

Mitică-Marius Mărgărit este unul dintre ei, faimosul deputat ciasuri( așa scrise omu in declaratia de avere,ii tremură mânuța)

Pe scurt, strict pe CV, deputatul Mitică este șomer până la 27 de ani, când devine consilier județean pentru UNPR.

Apoi devine cumva subsecretar de stat la transporturi, deși “educația” lui nu are nici o legătură cu transporturile și acuși e în Parlament( la recomandarea familiei a se vedea filmul B. D.). A lucrat, dacă te iei după CV, maxim 2 ani și o lună, din care 13 luni subsecretar de stat într-un domeniu cu care nu avea nici o legătură. Face o facultate care nu există, un master ciudățel și în același an, când în sfârșit este în câmpul muncii, la Galați face o facultate, un masterat și trei postuniversitare la București. La 31 de ani este deja în Parlament.

Pe larg

Până la 27 de ani, dacă e să te iei după CV-ul de la Parlament, omul este șomer( se pregatea omu de școala viețiiiiii). Totuși, există o declarație mai veche care demonstrează că era ditamai Directorul General la o firmă de la 24 de ani. În anul de grație 2009, când Mitică preia frâiele firmei, la 24 de anișori, omul studia intens la o facultate prestigioasă de Drept, Agora, în marele centru universitar de la Alba Iulia. Universitate care nu există în Alba Iulia. Există în Oradea, dar astea sunt detalii care nu pot opri un geniu din cariera lui. “Agora” Oradea este faimoasă prin scandalurile de fraudă și este una dintre cele mai mari bombe universitare private. El stă în Galați, la vreo 20 de ore de condus dus-întors. Nu se poate abține și face și un master, tot la Alba Iulia, de data asta la o universitate care există. În 2012 devine consilier județean din partea partidului cinstit al lui Oprea, UNPR, și harul se așterne asupra sa. În 2012, locuind în Galați, omul făcea Facultatea de Științe Economice “Titu Maiorescu” în București, masterul la Academia Națională de Informații, cursurile post universitare ale Institutului Diplomatic Român, ale Colegiului Natinal (sic) de Apărare din cadrul Academiei de Înalte Studii Militare și ale Colegiului Național de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Poliție. Firma lui, desigur accidental, primește tot felul de contracte de la stat. Trece și la PSD și duhul social democrat îl forțează să se înscrie și la Doctorat la Academia domnului Oprea. Devine, logic, subsecretar de stat, acolo unde e cea mai mare nevoie de competență, la Ministerul Transporturilor, condus de preacinstitul Dan Șova. Firma lui explodează – zece contracte cu acordare directă, în perioada în care se ocupă de domeniul naval. Din aprilie 2015 se retrage la studiu și revine cu forțe proaspete în Parlament din 2016, la 31 de ani.

Discursurile lui sunt sinistre, băietul e un analfabet funcțional. O absolută nulitate. Bravo PSD!

ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE