La PNL Sector 4 au venit Duduienii …ura..ura…uraaaaa

0
1121

Filiera interlopă a PNL câștigă teren în Sectorul 4

  • Odată cu alegerea ca președinte de filială a lui Pavel Popescu , filiera interlopă a PNL câștigă teren înSectorul 4

Premierul Florin Cîțu laudă public succesul înalegerile interne ale protejatului său în Sectorul 4, Pavel Popescu, însă victoria acestuia din urmăascunde un adevăr care i-ar putea dăuna șefului Guvernului în goana după funcția de președinte a Partidului Național Liberal. Asta pentru , la pachet cu Popescu, în conducerea PNL Sector 4 s-a strecuratși Silviu Mototolea, nimeni altul decât vărul liderilor din clanul Pian-Duduianu, care a candidat pentru functia de prim-vicepreședinte al filialei liberale din Berceni.

În mod evident, premierul va nega orice legătură între el  sau echipa sa cu periculoșii interlopi din familia Duduianu, însă până atunci, prezentăm mai jos „CV-ulsusținătorului său. Din „vasta experințăa acestuiapare s-a inspirat și Pavel Popescu atunci când a ales firma de pază ce a asigurat securitatea la alegerile filialei, în cadrul cărora actualul lider al PNL, LudovicOrban a ajuns fie îmbrâncit de indivizi bronzați, musculoși și cu cefele late.

Silviu Mototolea, apropiat al temutului clan Pian-Duduianu, este nepotul primarului din Valea Dragului(Giurgiu), Marin Mototolea, reținut, nu demult, de procurorii DNA într-un dosar cunoscut caMită la Permise Giurgiu”.

Potrivit presei, Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni de ani buni, de când verișoara luiprimară s-a căsătorit cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul cel mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian. Întretimp, Silviu Mototolea a intrat în politică, susținut de unchiul Marin Mototolea, care a scăpat de un mandatde arest preventiv exclusiv din motive medicale, iar la începutul anului 2020 era numit membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia.

De numele aceluiași Silviu Mototolea este legat și un scandal privind asigurarea hranei pentru asistații de la DGASPC Giurgiu, în luna februarie a anului trecut, organele de control constatând grave deficiențe în activitatea firmei ce asigura cateringul pentruDGASPC Giurgiu și impunând închiderea activitățiiacesteia.

Firma respectivă îi aparține aceluiași Silviu Mototolea, favorizat de baronul de Giurgiu Niculae Bădălău și finul  său, Marian Mina, la acea vreme, președinte al Consiliului Județean Giurgiu, în subordinea căruia fincționează DGASPC.

Convins fiind fiecare problemă își găsește rezolvare  prin muncă și determinare”(!) Silviu Mototolea a candidat la funcția de prim-vicepreședintePNL Sector 4, susținut de Pavel Popescu și de Florin Cîțu.

La câteva zile de la alegeri, unul dintre verii lui Mototolea, Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, a fostreținut într-un dosar de şantaj şi furt. Concret, Elvis Pian, ruda prin alianță a lui Mototolea, ar fi fostimplicat în furtul unui autoturism, iar apoi l-ar fi contactat pe proprietar şi i-a promis , în schimbul unor sume de bani, îi va convinge pe hoţi îi înapoieze maşina.

Așadar, la conducerea PNL Sector 4 există oameni cu funcții de decizie din cele mai temute clanuri interlope din București.

Amu…sa vedem cand or face sportivii lui Mircea nebunu bataie cu astia alu Duduieni sa te ti nenica vine alde Antonio Goleac sa ii desparta rasete si plansete nenicule .